Çekilişle 50 kişiye bedava iPhone

Çekilişle 50 kişiye bedava iPhone

Bugün Turkcell ve Vodafone arasında iPhone satma savaşı yaşanıyor. Her iki operatörde telefonları satmak için çeşitli etkinlikler, çekilişler ve gösteriler düzenliyor. Bir çok ünlü sanatçı da bu etkinliklere katılacak. İşte operatörlerin iPhone programları:

Apple iPhone 3GTurkcell iPhone programı
Turkcell ilk Apple iPhone 3G modellerini Bağdat Caddesindeki abone merkezinden satacak. Saat 21:00’de başlayacak etkinliklerde ünlü sanatçılar, DJ’ler, ışık gösterileri ve dans şovları yer alacak. Bu şovlar satış işlemlerinin başlama saati olan gece 24:00’e kadar devam edecek. Ayrıca ünlüler kendi yaptıkları işleri iPhone 3G’yi kullanarak sergileyecekler. Mesela Ece Sükan, kendi moda şovunu iPhone 3G üzerinden sergileyecek.

Apple iPhone 3G ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

  • Çekilişle 50 kişiye ücretsiz iPhone 3G
21:00'den itibaren geceye katılanların form doldurarak çeşitli çekilişlere katılması mümkün. Mesela ilk 500 kişiye yağmurluk ve formu dolduranların arasından yapılacak çekilişle de 50 kişiye ücretsiz iPhone verilecek.

Vodafone iPhone programı
Vodafone’da Turkcell’e benzer bir program hazırlamış durumda. İlk iPhone 3G’ler çeşitli sürprizlerle, Bağdat Caddesi Vodafone Store ve Kanyon Apple Premium Reseller Troy 'da Türkiye’deki iPhone meraklılarıyla buluşacak. Kanyon Apple Premium Reseller Troy ve Bağdat Caddesi Vodafone Store, saat 16.00’dan 02.00’ye kadar sürecek şovlar, DJ performansları ve dans gösterileriyle renklenecek.

  • 3 kişiye bedava iPhone 3G
Vodafone ayrıca N101 FM ve Power FM dinleyicilerini de iPhone 3G sahibi yapıyor. 24-25 Eylül tarihlerinde Power FM’de Geveze sabahları, Bay J ise akşamları düzenleyecekleri yarışmalarla, şanslı dinleyicilerine iPhone 3G armağan edecek. Usta radyocu Cem Ceminay ise 25 Eylül gecesi N101 FM’deki programında 3 şanslı kişiyi iPhone 3G sahibi yapacak.

Apple iPhone 3G ile ilgili diğer haberler



Eklenme tarihi: 25.09.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorumlar

emine betül bülbül - 14.06.2014 16:53:00
öncelikle sitenizi çok beğenmiş durumundayım. bilin ki çoğu siteler bu gibi şeyleri insanları kandırmak için yapıyor fakat bu siteye bakıyorum da diğerlerinden farklı bence. çünkü bu site ayrıntılı bilgileri hiç hata yapmadan herkesin anlayabileceği bir türde yazmışlar bu çok hoşuma gitti...
MUSA BEKTAŞ - 19.05.2015 14:51:00
lütfen bu telefonu çok istiyorum
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler