Mobil TV nasıl izlenir

Mobil TV nasıl izlenir

Her üç operatör de abonelerine Mobil televizyon hizmeti veriyor. Mobil televizyon servisinden en iyi şekilde yararlanabilmek için telefonunuzun bu özelliği desteklemesi gerekiyor. Cep telefonunuza kuracağınız uygulama ile televizyon izlemeye başlayabilirsiniz.

Avea aboneleri:
MobilVizyon uyumlu telefonunuzla AveaWAP (wap.avea.com.tr) sayfasında "Televizyon" bölümünden "MobilVizyon" servisine girmeniz ya da telefonunuzun tarayıcı bölümüne mobilvizyon.avea.com.tr adresini girmeniz yeterlidir. Avea Mobil Vizyon servisi ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Turkcell aboneleri:
Cep telefonunuzun mesaj kısmına MOBILTV yazıp 2222’ye kısa mesaj göndermelisiniz. Bu mesaj karşılığında telefon modelinize uygun Turkcell MobilTV uygulaması veya WAP portalı linki telefonunuza otomatik olarak gönderilir. İster uygulamayı cep telefonunuza kurarak televizyon izlersiniz ister WAP portalına bağlanarak dilediğiniz paketi satın alıp. Turkcell Mobil TV servisi ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Vodafone aboneleri:
Vodafone MobilTV’yi iki yoldan kullanabilirsiniz. Vodafone live! üzerinden Mobil TV servisini kullanabilir ve üye olduğunuz paketin içeriğine göre, istediğiniz kanalları izleyebilirsiniz. Bununla beraber, telefonunuz desteklediği takdirde Mobil TV özel uygulamasını indirerek, telefonunuzdan tek bir tıkla Vodafone Mobil TV'yi çok daha güzel bir şekilde kullanabilirsiniz. Vodafone Mobil TV özel uygulamasını ücretsiz olarak indirmek için MTV UYGULAMA yazıp 3636'ya ücretsiz bir SMS atabilirsiniz. Vodafone Mobil TV servisi ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Mobil TV uygulamasını kullanmanın avantajları

  • Kanallarda o anda yayında olan ve ileriki saatlerde yayınlanacak olan tüm programları izleyebilirsiniz.
  • Elektronik Yayın Akışında gezerken, beğendiğiniz programları işaretleyebilir ve bir hatırlatma kurabilirsiniz.
  • Tek bir tuşla izlediğiniz kanalı tam ekran yapabilirsiniz.

3G ile ilgili diğer başlıklar:



Eklenme tarihi: 30.07.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler