Avea Mobil Vizyon

Avea Mobil Vizyon

Avea Mobil Vizyon servisinden yararlanabilmek için 3G uyumlu bir cep telefonuna sahip olmanız ve telefonunuzun bu servisi desteklemesi gerekir. Servise üye olarak tüm televizyon kanallarını izleyebilir ve borsada işlem gören hisse senetlerini takip edebilirsiniz. Ayrıca trafik kameralarını da Mobil Vizyon üzerinden izleyebilirsiniz.

Mobil Vizyon Günlük paketi: 5 TL / 35 kontör
Avea Mobil Vizyon paketi ile 3G hızında günde 8 saate kadar, GPRS/EDGE hızı ile 24 saate kadar televizyon izleyebilirsiniz. Paketiniz gün sonunda biter ve otomatik olarak yenilenmez. GUNLUK yazıp 9688'e göndererek Günlük MobilVizyon Paketi satın alabilirsiniz.

Avea Mobil Vizyon nasıl kullanılır?
MobilVizyon uyumlu telefonunuzla AveaWAP (wap.avea.com.tr) sayfasında "Televizyon" bölümünden "MobilVizyon" servisine girmeniz ya da telefonunuzun tarayıcı bölümüne mobilvizyon.avea.com.tr adresini girmeniz yeterlidir.

Günlük paketi almadan izleyebilir miyim?
Evet, günlük paket almadan direkt olarak Mobil Vizyon izleyebilirsiniz. MobilVizyon servisi faturalı hatlar için tüm vergiler dahil 0,00146 TL/KB, faturasız hatlar için 0,0017 TL/KB ile ücretlendirilir.

Hangi kanalları izleyebilirim?
CNN Turk, NTV, TV8, Kanal D, ATV, NR1, Kral TV, TGRT Haber, FB TV, Star TV, TAY TV, TRT 1, TRT2 ve TRT 3.



Eklenme tarihi: 30.07.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler