Süper Lig Mobil yayın hakları

Süper Lig Mobil yayın hakları

Türkiye Futbol Federasyonu ile yapılan görüşmeler çerçevesinde, Süper Lig yayın hakları, takımların isteği üzerine Televizyon, Radyo ve Mobil yayın olarak 3 şekilde verilecek. Bu durumda Süper Lig Mobil yayın hakları için Avea, Turkcell ve Vodafone karşı karşıya gelecekler.

Nokia N97Mobil TV hakkında
2G tenolojisi ile de kullanılabilen fakat 3G’nin gelmesi ile birlikte servis kalitesi artan Mobil TV uygulaması, bu uygulamayı destekleyen cep telefonları ile kullanılabiliyor. Cep telefonunuza yüklediğiniz bir program ile veya operatör tarafından belirlenen WAP sitesine girerek, televizyon içeriğini canlı olarak takip edebiliyorsunuz. Tüm operatörlerin Mobil TV servisinde, dizilerin geçmiş bölümleri, filmler ve müzik klipleri bulunuyor.

Yeni sezon için ihale yapılacak
En çok kullanılan 3G servisi Mobil TV olmasa da, kapsama alanının genişlemesi, uygun fiyatlar ve gerekli tanıtım sayesinde bir çok abone tarafından daha yoğun kullanılacaktır. Operatörler bu güne kadar maçların tamamını değil sadece gol görüntülerini ve önemli pozisyonları gösteriyorlardı. Bunun için yayıncı kuruluş ile anlaşma yapılması yeterliydi. Fakat yeni sezonda, maçların tamamının gösterilmesi için operatörler ihaleye katılacaklar.

Haberle ilgili bağlantılar



Eklenme tarihi: 26.12.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler