LG G Watch resmen duyuruldu

LG G Watch resmen duyuruldu

LG ve Google ortaklığının Nexus 4, Nexus 5 ve G Pad 8.3 Google Play Edition'dan sonraki cihazı da resmiyet kazandı. Nexus Watch adını alması beklenen iki teknoloji devinin yeni nesil akıllı saat projesi, önceki gece detaylandırıldı. Daha önce marka başvurusu da internete sızmış olan LG G Watch isminin kullanıldığı giyilebilir elektronik, Moto 360'tan farklı olarak son dönemdeki saatlerin kare ekranlı tasarımını benimsiyor ve su geçirmez plastik bir kasa kullanıyor.

1,65 inç büyüklüğünde 280 x 280 piksel LCD ekran, 4 GB dahili hafıza ve 512 MB sistem belleğiyle donatılacağı iddia edilen G Watch, Android Wear işletim sistemini önyüklü olarak yapısında barındıran ilk cihazlar arasında yer alıyor. Aygıtın Google ile yakın bir çalışma yürütülerek geliştirildiğini açıklayan LG yetkilikleri, Güney Koreli üreticinin 3G destekli ilk akıllı saat gibi geçmişindeki başarıları adres göstererek LG G Watch'ın dönüşüme uğrayan yeni saat formu sayesinde başarılı olacağını düşünüyor.

G Watch'ın oldukça ucuz fiyatlandırılacağını ima eden basın açıklamasında LG, cihazın önümüzdeki aylarda çıkış yapacağını ilan etmişti. Teknoloji medyasının elde ettiği son veriler, LG G Watch Android saatin 2014 ikinci çeyreğinde satılmaya başlayacağını gösteriyor. Cihazın resmi teknik özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi hakkında daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin.



Eklenme tarihi: 19.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler