Motorola'dan yuvarlak ekranlı Android akıllı saat: Moto 360

Motorola'dan yuvarlak ekranlı Android akıllı saat: Moto 360

Motorola, akıllı saat endüstrisinin şimdiye kadarki en şık çözümlerinden birini resmen gün yüzüne çıkardı. Android Wear platformundan gücünü alan akıllı saat, aynı zamanda Motorola'nın ilk Android saati konumunda. Moto 360 olarak adlandırılan aygıt, klasik yuvarlak ekranlı kol saati yapısını benimsiyor.

Teknolojik bir cihaz olmasının dışında Moto 360'ı tasarlarken saati bir mücevher gibi imal ettiğini vurgulayan Amerikalı üretici, yuvarlak ekranlı bu dizaynı hem asil duruşu hem de saatler için daha işlevsel olan ekran şekli nedeniyle tercih ettiğini ifade ediyor. Google Now sanal yardımcı hizmetinin mevcut olduğu Moto serisinin ilk saati, sade ve bir o kadar zarif gövdesinin yanında deri ve metal kordonlu sürümler halinde tüketicinin beğenisine sunulacak.

Önümüzdeki yaz aylarında dünya genelinde satışa çıkacağı müjdelenen Motorol Moto 360, ilk olarak ABD'de çıkış yapacak. Farklı kordon seçenekleriyle gelecek Android Wear ekosisteminin öncü modelinin satış fiyatı ve donanım detayları hakkında şuan için hiçbir bilgi bulunmuyor. Resmi Moto 360 tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 19.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler