HTC One için Android 4.4 KitKat güncellemesi çıktı

HTC One için Android 4.4 KitKat güncellemesi çıktı

Henüz iki hafta önce HTC One için Android 4.4 KitKat güncellemesinin detaylarını açıklayan Tayvanlı üretici, bugün resmen yeni üretici yazılımının dağıtımına başladı. HTC Amerika'nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, üst düzey akıllı telefonun Developer Edition ve SIM kilitsiz HTC One sürümleri için yayımlanan yazılım müjdelendi.

Halihazırda yalnızca Amerika'daki tüketicileri kapsayan güncelleme ağı çok yakında diğer bölge ve operatörlere de yayılacak. Kendi arayüzünü port ederek KitKat güncellemesi yayımlayan ilk firma konumundaki HTC, yeni yazılımda da Sense 5.5 kullanıcı arayüzünü kullanmış. Android 4.4'ün görsel yeniliklerinden nasibini alan üretici yazılımına, Google'nin kendi geliştirdiği runtime'si ART, düşük güç t üketimli müzik dinleme ve dokunmatik panellerin daha hızlı tepki vermesini sağlayacak düzenlemeler eşlik ediyor.

Yazılım HTC'nin entegre ettiği şu yeniliklerle gelecek; yenilenen BlinkFeed, yeni Galeri özellikleri, Sense TV'ye dair iyileştirmeler, HTC Backup ile veri yedekleyebilme, cihazı uzaktan bulup kilitleyebilme ve tüm mesajlaşma sistemlerini bir araya toplayan yeni Hangouts uygulaması. Gerçekleştirdiği ilk basın duyurusunda, bu güncellemenin Ocak 2014'te tüketicilerin beğenisine sunulacağını bildiren uzak doğulu şirketin erkenden dağıtıma başlaması sevindirici. Yakında uluslararası HTC One için de bir açıklama yapılması ümit ediliyor.



Eklenme tarihi: 30.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler