Görüntülü görüşme nasıl yapılır?

Görüntülü görüşme nasıl yapılır?

3G teknolojisinin kullanıma açılması ile hayatımıza birçok yeni servis girdi. Bunlardan biri de cep telefonundan görüntülü konuşma yapmak. Görüntülü görüşme için telefonunuzun 3G teknolojisine uyumlu olması ve uygun bir kameraya sahip olması gerekmektedir.

Görüntülü arama başlatma
3G destekli ve görüntülü görüşme özelliğine sahip cep telefonunuzdan görüntülü çağrı başlatmak için aramak istediğiniz numarayı seçiniz. Seçenekler tuşundan Ara tuşuna basınız. Açılan seçenekler içerisinden Video Araması tuşuna basınız. Aramanız başlamıştır. Telefonunuzun ekranında karşı tarafın durumu ile ilgili herhangi bir uyarı belirtilmedikçe aramanız başarıyla gerçekleşecektir.

Görüntülü arama cevaplama
Gelen görüntülü aramayı cevaplamak için ekrandaki seçeneklerden birine basmalısınız. Bunlar görüntülü cevap verme, sesli cevap verme ve reddetme seçenekleridir. Eğer karşı tarafın sizi görmesini istemiyorsanız görüntülü çağrıyı sesli olarak cevaplamalısınız.

Görüntülü görüşme yapamıyorum
Eğer cep telefonunuzdan görüntülü görüşme yapamıyorsanız karşılaşabileceğiniz problemler ile ilgili hazırladığımız haberi okumalısınız. Ulaşmak için tıklayınız.

3G ile ilgili sorularım var
3G hakkında soru sormak ve sıkça sorulan sorulara ulaşmak için tıklayınız.

Not: Verilen menü seçenekleri telefonlara göre değişiklik gösterebilir.



Eklenme tarihi: 30.07.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler