Avea Sınırsız yerine hangi tarife?

Avea Sınırsız yerine hangi tarife?

Avea Sınırsız tarifesinde yapılan son değişiklik artık size avantajlı gelmiyorsa aşağıdaki seçeneklerden birini düşünebilirsiniz. Bu seçeneklere numaranızı taşıyarak ulaşabilirsiniz. Numara taşıma işlemi için, numaranızı taşımak istediğiniz operatörün bayisine gitmeniz gerekiyor.

Alternatif tarifeler:

  • Turkcell Limon Kampanyası: 77 TL
    Her yöne 600 tarifesine geçip, hiçbir ek ücret ödemeden Limon kampanyasına katılarak tüm vergiler dahil ayda 77 TL karşılığında şebeke içi konuşabileceğiniz 5.000 dakika ve diğer yönleri ararken kullanabileceğiniz 1.000 dakikaya sahip olabiliyorsunuz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

  • Vodafone Cep Limtisiz: 50 TL
    Vodafone Cep Limitsiz tarifesinde tüm vergiler dahil ayda 50 TL’ye tüm Vodafone ve Sabit hatlarla 43.200 dakika, diğer yönlerle de 750 dakika konuşabiliyorsunuz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

  • FenerCell 6-0 tarifesi: 60 TL
    6-0 tarifesinde tüm vergiler dahil ayda 60 TL ödeyerek şebeke içi ve tüm Avea abonelerini ararken kullanabileceğiniz 5.000 dakikaya, sabit hatları arayabileceğiniz 1000 dakikaya ve diğer yönleri arayabileceğiniz 750 dakika dakikaya sahip olabiliyorsunuz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Haberle ilgili bağlantılar:
Numaramı nasıl taşıyacağım?
Yenilenen Avea Sınırsız tarifesi
Vodafone Cep Limitsiz tüm seçenekleri



Eklenme tarihi: 5.09.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler