Yeni Cep Limitiz: 50 TL

Yeni Cep Limitiz: 50 TL

Vodafone faturalı Cep Limitsiz tarifesinde ikinci bir iyileştirme yaptı. Yeni düzenlemeye göre tüm Vodafone aboneleri ile sınırsız görüşme paketi 30 TL, Vodafone aboneleri ve sabit hatlarla sınırsız görüşme paketi 40 TL, Vodafone aboneleri ve sabit hatlar ile sınırsız, diğer operatörlere 750 dakika süreli paket ise 50 TL. Bu fiyatlara tüm vergiler dahil.

Cep Limitsiz tarifesine nasıl geçerim?
Vodafone aboneleri ile sınırsız paket için VODAFONE yazıp 7048’e, Vodafone aboneleri ve sabit hatlarla sınırsız görüşmek için SABIT yazıp 7048’e, Vodafone aboneleri ve sabit hatlarla sınırsız görüşmek, diğer operatörlere de 750 dakika süre almak için HERKES yazıp 7048’e göndermeniz gerekiyor.

Diğer Avantajlar:
Yeni Cep Limitsiz aboneleri tüm vergiler dahil ilave 18,18 TL aylık ücret ödeyerek yurtiçindeki tüm GSM ve sabit telefon kullanıcılarına limitsiz SMS gönderebilecek. Sadece Vodafone abonelerine sınırsız mesaj göndermek için ise tüm vergiler dahil ilave 6,06 TL aylık ücret ödemeniz yeterli.

Tarife detayları:

  • Aramalara ve kısa mesajlara özel servisler, faks, data ve WAP servisleri dahil değildir. Bu servisleri kullanırken ayrı ücret ödersiniz.
  • Ücretsiz görüşme hakkı sadece yurtiçi Vodafone aramalar için geçerli olup, yurtdışında veya KKTC'de Roaming halindeyken yapılan aramalar hariçtir.
  • Ücretsiz görüşme olanağı, abone aktivasyonu yapıldığı andan itibaren veya pakete geçiş tarihi ile başlayacaktır.
  • Aboneler bu tarifeye ve avantajlarına anlık olarak geçebilirler. Pakete giriş tarihine kadar abone eski tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
  • Abonenin ilk faturasında aylık toplu süre ücreti ve dakikalar; aktivasyon tarihi ile fatura kesim tarihi arasındaki gün sayısı ile orantılı olarak fatura edilir.
  • Dönem içerisinde yapılan paketten her türlü çıkış ve iptal işlemi durumunda abone toplu süre ücretinin tamamını öder.
  • Bu tarifede konferans görüşme servisi kullanılamaz.
  • FCT (sabit terminal) ve şirket santrallerinde toplu kullanım amaçlı olarak kullanımına izin verilemez.
  • Ücretlendirme periyodu 6 sn'dir.



Eklenme tarihi: 23.07.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler