Avea sınırsız, aboneler sinirli: 77 TL

Avea sınırsız, aboneler sinirli: 77 TL

Avea’nın tarihte bir ilk olarak duyurduğu ve ayda 67 TL karşılığında her yöne 10.000 dakika konuşma avantajının bulunduğu Her Yöne Sınırsız tarifesi tamamen değiştirildi. Artık yeni aboneler ayda 77 TL vererek tarifeye geçebilecekler. Aylık konuşma hakkınız 10.000 dakikadan 3.000 dakikaya düşürüldü. Ayrıca bir fatura döneminde aranan farklı telefon numaralarının sayısı 75'i geçmemeli.

Avea Her Yöne Sınırsız tarifesi:

  • Aylık sabit ücret: 77 TL
  • Tarifeye geçiş ücreti: 67 TL (Bir kere alınır)
  • 3000 dakika bitince: 12 Kuruş / Her yöne
  • 75 farklı numara aşılınca: 12 Kuruş / Her yöne
  • SMS: 25.5 Kuruş

75 farklı numara ne demek?
Bir fatura dönemi içerisinde yaptığınız aramalarda 75’den fazla farklı numarayı aradığınızda, artık bedava sürenizden değil, 12 Kuruş üzerinden ücretlendirilmeye başlıyorsunuz.

Bedava süremi ve numara hakkımı sorgulayabilir miyim?
Bir fatura döneminde toplam yurt içi arama süreniz ile birlikte aramış olduğunuz farklı telefon numaralarının sayısını öğrenmek için KULLANIM yazıp 6000'a göndermelisiniz. Her sorgulama 2 SMS / 51 Kuruş’tur.

Çok önemli:
Avea tarafından bu tarifeye kaydedilen hattın FCT ya da benzer cihazlarla kullanılması veya tarife kapsamında konferans görüşme servisinin kullanılması halinde, Avea'nın ilgili hattı görüşmeye kapatma dahil hakları saklı kalmak kaydıyla, Avea tarafından ilgili hatta ait faturaya 1.500 TL ceza yansıtılır.

Bedava süre nerelerde kullanılamaz?
Bedava süreniz yurtdışına, Avea Müşteri Hizmetlerine, bilgi ve danışma numaralarına, özel servis numaralarına ve tüm katma değerli hizmet sunulan numaralara doğru yapılan aramaları, faks, data, WAP aramalarını, görüntülü aramaları kapsamamaktadır.

Alternatif tarifeler:



Eklenme tarihi: 30.08.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler