Apple iOS 8 beta 2 güncellemesi çıktı

Apple iOS 8 beta 2 güncellemesi çıktı

Apple, iki hafta önceki büyük geliştirici konferansında iOS 8 mobil işletim sistemini tanıtmıştı. Tanıtım gününde aynı zamanda geliştiriciler için beta 1 sürümü dağıtılmaya başlayan sekizinci büyük iOS yükseltmesi, bugün yayımlanan ikinci deneme yazılımıyla stabil iOS 8 yolundaki ikinci adımını atmış oldu.

Cupertino merkezli teknoloji devinin yeni mobil yazılımını iOS 8 yenilikleri adlı yazımızda detaylı bir şekilde anlatmıştı. Widget destekli yeni uyarı merkezi, gelişmiş uyarı seçenekleri, QuickType klavye eklentisi, yeni çoklu görev ekranı, Mac sistemiyle etkileyici bir bütünleşme sağlayan Continuity özellikler, yenilenen mesajlar uygulaması ve daha birçok fonksiyonun mevcut olacak iOS 8, bundan sonraki süreçte 2-3 haftalık periyotlarla güncellenmeye devam ederek son sürüme ulaşacak.

359 megabayt gibi oldukça büyük bir güncelleme paketi halinde OTA yoluyla dağıtılan iOS 8 beta 2, 12A4297e yapı numarasına sahip. Geliştiricilere özel olarak yayımlanan beta 1'in ardından gelen geri bildirimler sonrası tespit edilen çok sayıda sorun, beta 2 ile giderilmiş olacak. İlk dağıtımında günlük kullanıma hazır olmadığı görülen yazılım, muhtemelen bu büyük yükseltme sonrası daha stabil bir kullanım deneyimi yaşatabilecektir. Güncellemeyi iOS 8 beta 1 yüklü iPhone 4s, 5, 5c, 5s, iPad 2, 3, retina ekranlı iPad (iPad 4), iPad Air, iPad mini, retina ekranlı iPad mini ve iPod touch 5 kullanıcıları ayarlardan yazılım güncellemelerini sorgulayarak alabilirler.



Eklenme tarihi: 17.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

salih erduran - 18.06.2014 10:01:00
daha önceki güncellemede aktivasyon sorunu yaşıyorduk bundada aynı hata var mı acaba ?
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler