17 yıldır CepAnayasası neredeydi?

17 yıldır CepAnayasası neredeydi?

Turkcell ve Vodafone fikir çalma ve yalancılık suçlamaları nedeni ile karşı karşıya geldi. İddialara göre yaklaşık bir yıldır üzerinde çalışılan Vodafone Tüketici Hakları Bildirgesinin, Turkcell tarafından kopyalanıp Cep Anayasası olarak tanıtılması Vodafone’u kızdırdı. Turkcell ise Vodafone’u yalancılıkla suçluyor.

Bu hizmetler reklam olmamalı
Hem Vodafone hem de Turkcell’in tanıtımlarına baktığımızda vaadedilen hizmetlerin zaten bir operatör tarafından verilmesi gerekiyor. Bir müşteri seçtiği tarife ile ilgili ücretlendirmeleri elbetteki açıkca bilmelidir. Müşteri hizmetlerini aradığı zaman karşısında bir muhatap bulabilmelidir. Bu tür hizmetleri, üstün bir hizmetmiş gibi reklam yapmanın anlamı yok.

Aboneler aldıkları hizmete bakarlar
Reklamların ikisi de müşteriler için bir fayda sağlamıyor. Çünkü aboneler aldıkları hizmetlere bakarlar. Vodafone’un son iki yılda hızla büyüyüp bu duruma gelmesindeki neden reklamlar değil, başarılı bir müşteri memnuniyeti uygulamasıdır. 17 yıldır Türkiye’nin lider GSM operatörü olduğunu iddia eden Turkcell için, Size böyle hizmetler sunacağız vaadleri sizce biraz geç değil mi?



Eklenme tarihi: 28.03.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler