Turkcell 2 Haftalık NAR

Turkcell 2 Haftalık NAR

1’e 5 veren Haftalık Nar paketiyle 12 TL karşılığında tüm Turkcell aboneleri ile 2 hafta boyunca hem konuşurken hem de mesajlaşırken kullanabileceğiniz 60 TL kredi alabilirsiniz. Ya da 17 TL karşılığında Her yöne Haftalık Nar paketi alarak 2 hafta boyunca hem konuşurken hem de mesajlaşırken kullanabileceğiniz 85 TL kredi alabilirsiniz.

Paketleri nasıl satın alacağım?

  • 2 Haftalık NAR paketini almak için 2 HAFTA yazıp 2222’ye gönderebilirsiniz. Böylece hattınıza 8 TL karşılığında tüm Turkcell aboneleri ile 2 hafta boyunca hem konuşurken hem de mesajlaşırken kullanabileceğiniz 60 TL kredi yüklenir.
  • 2 Haftalık her yöne Nar paketini almak için 2 HAFTA HERYONE yazıp 2222’ye gönderebilirsiniz. 2 Haftalık her yöne Nar paketini karşılığında hattınızdan 17 TL düşecek ve karşılığında 85 TL yüklenecektir. Paketiniz hattınıza yüklendiğinde kısa mesajla bilgilendirileceksiniz.

Krediler hattımdan nasıl düşer?
2 Haftalık NAR veya 2 Haftalık Her yöne NAR paketinden alınan krediler ile şebeke içi mesajlaşırken ve konuşurken kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz. 2 haftalık Her yöne Nar paketinde diğer yönler ile konuşurken 1 dakikası 40 kuruş olarak ücretlendirilirsiniz.

Diğer NAR paketleri:



Eklenme tarihi: 23.12.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler