Turkcell Haftalık NAR

Turkcell Haftalık NAR

1’e 5 veren Haftalık Nar paketiyle 8 TL karşılığında tüm Turkcell aboneleri ile 1 hafta boyunca hem konuşurken hem de mesajlaşırken kullanabileceğiniz 40 TL kredi alabilirsiniz. Ya da 10 TL karşılığında Her yöne Haftalık Nar paketi alarak 1 hafta boyunca hem konuşurken hem de mesajlaşırken kullanabileceğiniz 50 TL kredi alabilirsiniz.

Paketleri nasıl satın alacağım?

  • Haftalık NAR paketini almak için NAR yazıp 2222’ye gönderebilirsiniz. Böylece hattınıza 8 TL karşılığında tüm Turkcell aboneleri ile 1 hafta boyunca hem konuşurken hem de mesajlaşırken kullanabileceğiniz 40 TL kredi yüklenir.
  • Haftalık her yöne Nar paketini almak için KAYIT ya da HERYONE NAR yazıp 2222’ye gönderebilirsiniz. Haftalık her yöne Nar paketini karşılığında hattınızdan 10 TL düşecek ve karşılığında 50 TL yüklenecektir. Paketiniz hattınıza yüklendiğinde kısa mesajla bilgilendirileceksiniz.

Krediler hattımdan nasıl düşer?
Haftalık NAR veya Haftalık Her yöne NAR paketinden alınan 50 TL ile şebeke içi mesajlaşırken ve konuşurken kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz. Her yöne Nar paketinde diğer yönler ile konuşurken 1 dakikası 40 kuruş olarak ücretlendirilirsiniz.

Kalan kredimi nasıl sorgularım
Haftalık Her Yöne Nar paketinden kalan bakiyenizi ve hangi tarihe kadar kullanabileceğinizi *123*125# tuşlayarak ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz.

Diğer NAR paketleri:



Eklenme tarihi: 22.12.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler