Vio ile sesiniz harikalar diyarında

Vio ile sesiniz harikalar diyarında

Vio, müzikle biraz da olsa ilgiliyseniz mutlaka sizi şaşırtacak bir uygulama. Profesyonel bir mobil müzik enstrümanı olan Vio, sesinizi ses dünyasında bir yolculuğa çıkarıp özgün ve enteresan seslere dönüştürüyor.

Vio’yu kullanmak için mikrofonu olan bir kulaklığa ihtiyacınız var. Ardından istediğiniz sesi veya şarkıyı mikrofona söylüyorsunuz ve Vio’nun sesinizi nasıl dönüştürdüğünü kulaklıklar ile dinleyebiliyorsunuz. Vio sesinizi hem manipüle ediyor hem de ahenkli bir hale getiriyor.

Ekrana dokunup parmağınızı sağa sola kaydırarak veya zoom yaparak sesinizi değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca ayarlar bölümünde sesin tınısı, kalitesi, görüntü gibi pek çok özelliği dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Uygulama içine kaydettiğiniz sesinizi SoundCloud, Dropbox, iCloud veya e-posta ile paylaşabiliyorsunuz.

iPhone ve iPad için geliştirilen oldukça eğlenceli ve yaratıcı olan uygulama App Store’den ücretsiz olarak indirilebiliyor. Ancak uygulama içindeki bazı özellikler parayla satın alınabiliyor.

Vio’nun resmi tanıtım filmini buradan izleyebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 26.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler