Samsung'un yeni nesil TouchWiz kullanıcı arayüzü yeniden görüntülendi

Samsung'un yeni nesil TouchWiz kullanıcı arayüzü yeniden görüntülendi

İki senedir akıllı telefon ve tabletlerinde TouchWiz Nature UX adını verdiği kullanıcı arayüzüne yer veren Samsung, 2014'te büyük değişiklikleri beraberinde getiren yeni nesil arayüzünü piyasaya süreceği iddialarıyla gündeme geliyordu. Geçen hafta firmanın arayüz çalışmalarına dair ilk detayları internete sızdıran evleaks, yayımladığı yeni görüntülerle sonraki TouchWiz arayüzünün yakında çıkış yapacağını doğruladı.

HTC BlinkFeed ile benzerlik gösteren tasarımı ve sanal asistan hizmeti Google Now benzeri işleviyle ana ekrana entegre olarak gelen bir bilgi alanının gün yüzüne çıkarıldığı görüntüler, yeni simgeler, yeni bir kilit ekranı ve yeniden dizayn edilen menüleri bünyesinde barındıracak yeni TouchWiz'in ne gibi fonksiyonlarla donatılacağını gösteriyor. Henüz geliştirme aşamasında olduğu tahmin edilen arayüzün Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle birlikte Galaxy S5'te kendine yer bulması bekleniyor.

Galaxy Note PRO ve Tab PRO modelleriyle çıkış yapan Magazine UX eklentili TouchWiz arayüzünün tam manasıyla yenilenmiş bir versiyonu olduğu düşünülen yeni yazılım, renk paleti ve tasarım çizgileri hususunda da ciddi değişikliklere sahip. Aşağıdan arayüze ait yeni görüntüleri inceleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 20.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler