12.2 inçlik Galaxy Note Pro tabletin ilk basın görseli

12.2 inçlik Galaxy Note Pro tabletin ilk basın görseli

SM-P900 model numaralı yeni bir üst düzey tablet bilgisayar üzerinde çalıştığı bilinen Samsung'un 12.2 inç tableti görüntülendi. Önümüzdeki haftalarda düzenlenecek büyük tüketici elektroniği organizasyonlarında yeni ürün portföyünü teknoloji dünyasıyla buluşturacak olan mobil sektörün lideri, geliştirdiği daha büyük ekranlı ve kurumsal fonksiyonlarla bezenmiş son tabletiyle sektörün bu bölümündeki etkinliğini artırmayı planlıyor.

Güney Koreli kaynakların sızdırdığı verilere göre, Galaxy Note Pro olarak adlandırılacak yeni Samsung tableti, 12.2 inç 2560 x 1600 piksel çözünürlüklü Super Clear LCD ekran, 3 GB LPDDR3 RAM, Android 4.4 KitKat işletim sistemi, TouchWiz kullanıcı arayüzünün S Pen yetileriyle donatılmış son versiyonu ve 9500 mAh pille birlikte gelecek.

Cihazın internete sızan ilk basın görseli sayesinde dış görünüşü de detaylandı. Galaxy Note 10.1 2014 Edition ile kıyaslandığı ciddi bir kasa değişiliğini beraberinde getirmeyeceği görülen Note Pro 12.2'nin artan ağırlığı dikkat çekiyor. 10.1 inçlik kardeşinden 200 gram daha ağır gelen ve toplamda 750 grama ulaştığı iddia edilen Galaxy Note Pro'daki bu ciddi ağırlık artışının büyük bölümünü büyüyen ekran ve güç ünitesi oluşturuyor. Buna rağmen aradaki farkın fazlalığı yeni nesil tabletin taşınabilirliğini belirgin bir şekilde etkileyecek gibi görünüyor.

CES 2014 veyahut MWC 2014 gibi yakında başlayacak büyük konferanslardan birinde sergileneceği tahmin edilen Note Pro'nun en önemli rakibi Apple iPad Air karşısında nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor.



Eklenme tarihi: 23.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler