Galaxy Note 3 Lite, HD çözünürlüklü bir ekrana sahip olacak

Galaxy Note 3 Lite, HD çözünürlüklü bir ekrana sahip olacak

2013'ün son çeyreğinde piyasaya sürülen ve hedef aldığı kullanıcı kitlesi sınırlı olmasına rağmen kısa sürede milyonlarca tüketiciye ulaşmayı başaran Galaxy Note 3, yılın en iyi telefonları arasında gösterilmişti. Bu başarılı aygıtın daha ucuz bir versiyonu üzerinde çalıştığı iddia edilen Samsung yakında orta seviye özelliklere sahip Note 3 sürümünü gün yüzüne çıkaracak. Önümüzdeki ay resmiyet kazanması beklenen telefonun bazı teknik özellikleri yayımlanan User Agent Profili sayesinde resmen doğrulandı.

En az 5,5 inç büyüklüğünde bir LCD ekrana sahip olacağı tahmin edilen Galaxy Note 3 Lite, 3G ve 4G LTE destekli olmak üzere iki farklı sürüm halinde piyasaya sürülecek. Uluslararası versiyonu SM-N750 ya da N7500 model numarasıyla üreticinin resmi internet sitesinde listelenen aygıt, HD (1280 x 720 piksel) çözünürlüklü bir paneli beraberinde getirecek. Gelişmiş S Pen dijital kalem fonksiyonlarıyla donatılan ilk orta düzey aygıt konumundaki Galaxy Note serisinin son üyesi, muhtemelen mart ayı sonu - nisan ayı başı gibi tüketicilerin beğenisine sunulmuş olacak.

Şuan için Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemiyle test çalışmaları sürdürülen Galaxy Note 3 Lite'nin diğer teknik detayları ve final yazılım özellikleri netleşmiş değil. MWC 2014 kapsamındaki bir Unpacked etkinliğinde veyahut organizasyon öncesi sade bir basın açıklamasıyla duyurulacak bütçe dostu telefon-tablet melezinin UAProf detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 2.01.2014
Kaynak: SM-N750 UAProfile

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler