Nokia World 2008

Nokia World 2008

Nokia’nın bu yıl 14. kez gerçekleştirdiği Nokia World, Barselona’da başladı. Nokia dünyasına yönelik hizmet ve ürün geliştiren yazılım geliştiricileri, Nokia meraklıları ve endüstri yöneticilerinin bir araya geldiği Nokia World 2008’de firmanın kriz ortamındaki beklentileri ve yeni ürünleri tartışılacak.Nokia N97

2009 ürünleri tanıtılıyor
Nokia’nın 2009 yılında piyasaya sürebileceği yeni N-Series telefonlarının işletim sistemi S60’ın 5. sürümü, ve dokunmatik ekranlı yeni modellerinin sunulması bekleniyor. İki gün sürecek etkinlikte ayrıca, Nokia Maps uygulamasının mobil Dünya ve gerçek hayatla entegrasyonunu sağlayan Ovi servisleri de tanıtılacak. Tanıtılan ilk telefonlardan biri Nokia N97 oldu. Nokia N97 ile ilgili tanıtım haberine ulaşmak için tıklayınız.

Mobilize Bilgi
N-Gage hakkında:Nokia Nseries ve diğer S60 3. sürüm cihazları ile uyumlu mobil oyunlar için oluşturulan N-Gage platformu sayesinde kullanıcılar, Nokia’nın mobil oyun topluluğu N-Gage Arena’ya bağlanmanın yanı sıra, kaliteli mobil oyunlara kolaylıkla ulaşarak oyun satın alabiliyor, oynayabiliyor ve yönetebiliyor. Nokia, geniş bir oyun portföyü sunmak için dünyanın önde gelen firmaları ile işbirliği yapıyor.



Eklenme tarihi: 4.12.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler