Moto 360 akıllı saatin fiyatı netleşiyor

Moto 360 akıllı saatin fiyatı netleşiyor

Android Wear işletim sistemli ilk akıllı saatlerden biri olacağı bilinen Motorola'nın yeni nesil saati, şık tasarımıyla halihazırda en çok konuşulan giyilebilir çözümler arasında yer alıyor. Piyasaya sürüleceği gün merakla beklenen Moto 360, bir süredir satış fiyatıyla alakalı söylentilerle gündemde. İddiaları doğrular nitelikteki resmi verilerin de ortaya çıkmasıyla cihazın hangi fiyat seviyesinden satışa çıkacağı büyük ölçüde kesinleşti.

Motorola'nın saat arayüzü tasarlama yarışmasına ait dökümanlarda, saatin değeri 249$ olarak gösterilmiş. Chicago merkezli mobil cihaz uzmanı, bu haberlere yanıt olarak bahsi geçen meblanın vergilendirme amacıyla belirlendiğini duyursa da Moto 360'ın beklenenden çok daha ucuz fiyatlandırılacağı onaylanmış oldu. Yuvarlak OLED ekran, su geçirmez metal aksam ve deri, alüminyum kayış seçenekleriyle gelen Moto serisinin ilk saati, son analizlere göre yaz aylarında tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Android platformunun giyilebilir elektronikler için optimize edilmiş bir versiyonundan gücünü alacak olan Motorola Moto 360, eşsiz dizaynıyla akıllı saat pazarının en iddialı modeli olarak gösteriliyor. Cihazın henüz hakkında hiçbir resmi açıklama yapılmamış olan Apple iWatch ile sektörün bü seneki öne çıkan modellerinden biri olması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 22.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler