Android KitKat işletim sistemli LG L65 akıllı telefon resmiyet kazandı

Android KitKat işletim sistemli LG L65 akıllı telefon resmiyet kazandı

Son iki senedir Optimus L adı altında bütçe dostu akıllı telefonlar geliştirerek mobil pazarın bu segmentinde büyük ilerleme kaydeden LG, şubat ayında L III adını verdiği yeni ucuz telefon ailesini tanıtmıştı. En güncel işletim sistemi versiyonunu kullanan ve çift çekirdekli işlemciden gücünü alan telefonlar, düşük fiyatlarına rağmen oldukça cazip bir donanım paketini yapılarında ihtiva ediyor. Bu telefonlara bir yenisini eklemeye karar veren firma, LG L65 adlı yeni çözümünü resmen duyurdu.

4,3 inç büyüklüğünde WVGA (800 x 480 piksel) çözünürlüklü IPS LCD ekran, 1,2 GHz çift çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemci ve Adreno 302 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 200 çipset, 1 GB RAM, 4 GB dahili hafıza, 32 GB'ye kadar microSD kart desteği, 5 MP arka, 0,3 MP ön kamera ve 2.100 mAh pilin mevcut olacağı D285 model numaralı telefon, LG UI v3.0 kullanıcı arayüzüyle desteklenen Android 4.4.2 KitKat işletim sistemli bir yazılımla satışa çıkacak.

Halihazırda Rusya'da satışına başlanmış olan LG L65, yaklaşık 210 dolar fiyatla satılıyor. 126 gram ağırlığında ve 9,6 milimetre kalınlığında plastik bir kasayla korunan aygıtın çift SIM yuvalı versiyonuyla birlikte ilerleyen günlerde Türkiye ve diğer Avrupa, Asya ülkelerine giriş yapması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 19.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler