LG G3'ün altın renk seçeneği doğrulandı

LG G3'ün altın renk seçeneği doğrulandı

LG, yeni üst düzey akıllı telefonunu ilk bölgesel versiyonuyla birkaç hafta sonra resmen gün yüzüne çıkaracak. Japonya'da satılacak bu model, LG isai adıyla internete sızmıştı. Ön yüzünün büyük bölümü ekranla kaplı olan telefon, LG G3 ile aynı tasarım anlayışına sahip olacak.

Resmi duyurusu öncesi çeşitli kaynaklar tarafından sızdırılmaya devam eden G3, dün ortaya çıkan ilk kutu görüntüsüyle resmen doğrulandı. Güney Koreli elektronik devinin GSMA tarafından MWC 2014'te yılın en yenilikçi üreticisi ödülüne layık görüldüğüne vurgu yapılan kutu, altın renkte dizayn edilmiş. Bu nedenle G2 için sonradan üretilip tüketiciyle buluşturulan altın renk seçeneğinin LG G3'ün ilk renk sürümleri arasında yer alması bekleniyor.

5,5 inçlik Quad HD (2560 x 1440 piksel) IPS LCD ekran, Qualcomm Snapdragon 801 çipset ve önceki nesildeki basamak tasarımlu güç ünitesinden daha büyük bir pille donatılacak G3, muhtemelen ön panelindeki ekran oranı en yüksek telefon olarak çıkış yapacak. 1 Mayıs'ta KDDI LG isai olarak tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan G3'ün uluslararası versiyonu daha sonraki bir tarihte resmileşecek.



Eklenme tarihi: 16.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler