LG G3'ün Japonya versiyonu görüntülendi

LG G3'ün Japonya versiyonu görüntülendi

Evleaks, bugün Japon mobil iletişim operatörü KDDI'ya özel bir LG cihazını internete sızdırdı. Geçen sene LG G2'nin uzak doğulu ülkede KDDI markasıyla satılan Isai adlı özel sürümünün devam modeli niteliğindeki telefon, ön yüz tasarımıyla dikkat çekiyor. Ön tarafının %90 veya daha büyük bir kısmı ekranla kaplı olan 2014 model LG isai, 5,5 inçlik ekranına rağmen G2 ile aynı büyüklükte bir kasayı beraberinde getirecek.

Güney Koreli üreticinin yeni amiral gemisi LG G3 ile aynı yapıyı benimseyeceği bildirilen aygıt, LG Display tarafından üretilen 5,5 inç büyüklüğünde Quad HD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüklü bir IPS LCD ekrana sahip. Önceki LG isai modelinin aksine ses kontrol düğmeleri arka kameranın altında konumlandırılan çözümün güç tuşu sağ yanında yer alacak. G3'te tüm fiziksel düğmelerin arka kapağa entegre edilmesi bekleniyor.

13 MP OIS teknolojili kamera, parmak izi okuyucu, Qualcomm Snapdragon 801 çipset ve Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle donatılması beklenen G3'ün mayıs-haziran döneminde tanıtılması, temmuzda ise resmen piyasaya sürülmesi bekleniyor.



Eklenme tarihi: 15.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler