Altın ve kırmızı renkli LG G2 duyuruldu

Altın ve kırmızı renkli LG G2 duyuruldu

LG'nin 2013 sonbaharında piyasaya sürdüğü son amiral gemisi LG G2, iki yeni renk sürümüyle daha satışa çıkıyor. Kısa süre önce Tayvan'da internet üzerinden satışa çıkarılan ve Singapur'da resmi tanıtımı gerçekleştirilen G2'nin yeni renk seçenekleri, siyah renkli cihazın altın ve kırmızı arka kapağa sahip versiyonları olarak tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Cihazın beyaz ve siyah sürümlerinde pürüzsüz bir yüzeye sahip polikarbonat arka kapaklar kullanan LG, yeni renklerde dış yüzeyi pürüzlü, parmak izi bırakmayacak şekilde üretilmiş daha mat görünen bir yapı tercih etmiş. G2'nin elden kaymasını engelleyecek kırmızı ve altın renkli kapakların dışında önceki iki renk versiyonu ve yeni sürümler arasında herhangi bir fark bulumuyor. Ancak yeni aygıtlarda Android 4.4 KitKat işletim sistemi versiyonunu kullanan son üretici yazılımına yer verilebileceği düşünülüyor.

17 Ocak, yani yarın Singapur'daki büyük operatörler tarafından piyasaya sürülecek altın ve kırmızı renkli LG G2'ler, Çin Yeni Yılı nedeniyle şu dönemde artış gösterecek tüketimden istifade ederek Android telefonun satışlarını artırmaya çalışacak.

LG G2 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 16.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler