Yuvarlak OLED ekranlı LG G Watch R IFA 2014 öncesi tanıtıldı

Yuvarlak OLED ekranlı LG G Watch R IFA 2014 öncesi tanıtıldı

Akıllı saat pazarına Google tarafından armağan edilen Android Wear platformu, ilk ürünlerini martta sergilemişti. Temmuzun başında satışa çıkan bu cihazların ilki LG tarafından üretilen G Watch idi. İlk Android saatini birkaç ay önce piyasaya süren LG için bu durum, tıpkı aynı şehirden yükselen hemşehrisi Samsung gibi yeni cihazlar geliştirmesi için engel teşkil etmiyor. G Watch pazardaki ikinci ayını doldurmadan ikinci G serisi saatini duyuran Güney Koreli üretici, IFA 2014 açılışını da böylelikle sade bir basın açıklamasıyla yapmış oldu.

G Watch R ismindeki yeni akıllı saat, LG Display üretimi 1,3 inçlik yuvarlak P-OLED ekranı beraberinde getiriyor. G Watch'ın LCD ekranıyla güneş ışığında ortaya koyduğu berbat performans, LG'yi en yeni ekran teknolojisini G Watch R için seferber etmeye itmiş gibi görünüyor. LG G Watch R320 x 320 piksel çözünürlüklü tam bir yuvarlak şeklindeki panelin yanı sıra G Watch R, 1,2 GHz dört çekirdekli Cortex-A7 işlemci ve Adreno 305 GPU'ya sahip Qualcomm Snapdragon 400 APQ8026 çipset, 512 MB RAM, 4 GB dahili hafıza, Bluetooth 4.1, nabız ölçer, barometre, jiroskop, 410 mAh pil ve 22 mm standart kordon desteğini yapısında ihtiva edecek. Android 4.3 ve üstü işletim sistemlerine sahip cihazlarla eşlenebilen IP67 su/toz dayanıklılık sertifikalı aygıtın tek şarjla iki günün üzerinde bir kullanım süresi sunması bekleniyor.

Paslanmaz çelik kasaya sahip klasik saat tasarımına sahip G Watch R, ilk G Watch ile birlikte tüketicilere iki farklı dizayn anlayışından birini seçebilme fırsatı sunacak. 2014 dördüncü çeyreğinin başında satışa çıkacak olan siyah renkli Android saate dair daha fazla detay IFA 2014 kapsamındaki LG basın konferansında açıklanacak. Bilinen tüm detaylar için G Watch R sayfasını ziyaret edin.



Eklenme tarihi: 28.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler