LG G Pro 2 Asya ülkelerinde satılmaya başladı

LG G Pro 2 Asya ülkelerinde satılmaya başladı

MWC 2014'te sergilenen ve ilk kez geçen ay Güney Kore'de tüketicilerle buluşan LG'nin yeni telefon-tablet melezi, bugün birçok yeni Asya ülkesinde resmen satışa sunuldu. Ön yüzünde en yüksek ekran doluluğuna sahip cihaz konumundaki LG G Pro 2, yenilenen donanımı ve özgün yazılım özellikleriyle uzak doğudan Avrupa'ya doğru devam eden yolculuğu kapsamında Asya kıtasının önemli mobil cihaz pazarlarına giriş yapmaya başladı.

Büyüklüğü 5,9 inçe yükselen G Pro serisinin Optimus G Pro ve G Pro Lite'den sonraki üçüncü modeli, Full HD (1920 x 1080 piksel) çözünürlüklü IPS Plus LCD ekran, LG G Pro 2Corning Gorilla Gllass 3 dayanıklı cam, 2,26 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 çipset, 3 GB LPDDR3 RAM, 16/32 GB dahili hafıza, 64 GB'ye kadar microSD desteği, 13 MP OIS+ optik görüntü sabitleyicili kamera, 2,1 MP ön kamera, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, 1W Hi-Fi hoparlör, Dolby Mobile ses iyileştirmesi, Ultra HD 4K video çekebilme, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi, LG Optimus kullanıcı arayüzü ve 3.200 mAh pili bünyesinde barındırıyor.

Tablet telefonlara duyulan ilginin bir hayli yüksek olduğu Asya'dan sonra önümüzdeki haftalarda Avrupa ve büyük ihtimalle Amerika'da da piyasaya sürülecek G Pro 2'nin beyaz, gümüş ve titanyum renk seçenekleri bulunuyor. 8,3 milimetre kalınlığındaki telefon hakkında daha fazla bilgi edinmek için LG G Pro 2 sayfamıza göz atabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 18.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler