Altın renkli HTC One max görüntülendi

Altın renkli HTC One max görüntülendi

Gri renk seçeneğiyle piyasaya sürülen HTC One max, birkaç hafta önce resmiyet kazanan siyah ve kırmızı renk sürümlerinden sonra altın renkli versiyonuyla da tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ePrice.com tarafından yayımlanan son görüntüler, firmanın ilk telefon-tablet melezini altın renkli alüminyum kasasıyla gözler önüne seriyor. Altın renkli HTC One modelini kasım ayı sonunda duyuran Tayvanlı üretici, One serisinin geniş ekranlı üyesini de mobil sektörde son dönemin gözde renk seçeneklerinden altın rengiyle birlikte sunacak.

Henüz resmiyet kazanmamış olan HTC One max'ın dördüncü renk sürümü, perakende satışa hazır şekilde paketlenmiş halde görüntülendi. Bu modelin yakında HTC One MaxTayvan dışındaki ülkelere de dağıtılmaya başlayacağı tahmin ediliyor. 5.9 inç Full HD Super LCD 3 ekran, dört çekirdekli Snapdragon 600 çipset, 2 GB RAM, 4 MP Ultrapiksel kamera, Android Jelly Bean işletim sistemi, 3.300 mAh pil ve Sense 5.5 kullanıcı arayüzünü bünyesinde barındıran telefon, HTC'nin büyük beğeni toplayan alüminyum kasa tasarımıyla melez aygıt kategorisinde öne çıkmaya çalışıyor.

Gri, siyah, kırmızı ve altın renk seçenekleriyle gelen cihaz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için HTC One Max sayfamızı ziyaret ediniz.



Eklenme tarihi: 26.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler