Altın renkli HTC One duyuruldu

Altın renkli HTC One duyuruldu

Alüminyum kasa tasarımıyla 2013'ün en iyi akıllı telefonları arasına girmeyi başaran HTC One, ilk olarak siyah ve gri renklerle piyasaya sürülmüş ve sonraki dönemlerde kırmızı ile mavi renk seçeneklerine kavuşmuştu. Estetik kasası nedeniyle alternatif çalışmalara konu olan üreticinin üst düzey Android telefonu, daha önce altın kaplı sürümleriyle internette boy göstermişti. Son dönemde Apple iPhone 5s'nin de etkisiyle mobil sektörde altın renk grubuna ilgini artması sonucu harekete geçen Tayvanlı üretici, HTC One'nin beşinci renk sürümünü resmen tanıttı.
HTC One
Gerçek altın kullanılmasa da klasik alüminyum kasasını altın renginde tüketicilere sunacak One, Sharp tarafından üretilen 4.7 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü LCD ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 çipset, OIS -Optik Görüntü Sabitleyici- destekli 4 MP HTC Zoe kamera, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi, HTC Sense 5.0 kullanıcı arayüzü ve 2.300 mAh pil.

Yayımlanan son verilere göre, altın renkli HTC One'nin tüketiciyle buluşması aralık ayı başında gerçekleşecek. Diğer renk versiyonlarıyla aynı fiyattan satılacak akıllı telefonun beşinci renk seçeneği de diğer sürümlerde olduğu gibi Türkiye'ye giriş yapacak.

HTC One sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 25.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler