Flappy Bird geri dönüyor: Flappy Birds Family, Amazon için çıktı

Flappy Bird geri dönüyor: Flappy Birds Family, Amazon için çıktı

Mobil oyun tarihine ismini kazıyarak etkisini aylar boyunca devam ettiren Flappy Bird nihayet ikinci kez oyunseverlerle buluşmaya başladı. Şimdilik yalnızca Amazon Fire TV'ye özel olarak indirmeye sunulan oyun, Flappy Birds Family ismini taşıyor. Dong Nguyen'in kurduğu .Gears Studios'un imzası taşıyan oyun, meşhur geliştiricinin geçmiş röportajlarında belirttiği gibi yenilenmiş sürümüyle ağustosta yeniden yayımlanmış oldu.

Retro grafiklere sahip bir evrende kontrol ettiğiniz kuşu borular arasından geçirmeye çalıştığını Flappy Bird, 2013 sonundaki beklenmedik yükselişiyle on milyonlarca kullanıcıyı cihazlarına hapsetmişti. Oyunun Flappy Birds Family versiyonu, boruların yanı sıra "tek gözlü" hayaletleri de engel olarak oyunculara sunuyor. PvP modu sayesinde arkadaş ve ailenizle rekabet edebileceğiniz oyunun televizyon versiyonuyla platform atladığını grafiklerine bakarak gözlemlemek mümkün. Tüm değişikliklere rağmen aynı bağımlılık yapan oynanışı koruyan ve hatta daha zor bir boru-kuş mücadelesini mümkün kılan Flappy Birds Family, muhtemelen önümüzdeki günlerde diğer cihazlar için de indirmeye sunulacak.

Flappy Birds Family'nin Android ve iOS sürümleri hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Oyunun büyük olasılıkla Amazon ve Dong Nguyen arasındaki özel bir anlaşma gereği ilk etapta Fire TV için çıkarıldığı tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 1.08.2014
Kaynak: Amazon Appstore

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler