Ciliv: Bütün telefonları getireceğiz

Ciliv: Bütün telefonları getireceğiz

Turkcell iPhone 3G gecesinde ilk talihliyi belirlemek için sahneye çıkan Süreyya Ciliv ile iPhone’u konuştuk. iPhone 3G için oluşturulan tarifelerdeki fiyatların yüksek olduğunu yönündeki soru üzerine Ciliv, “Turkcell’in iPhone 3G satışından veya diğer kurumsal ve bireysel aboneler için sunulan diğer cep telefonu satışlarından, Apple iPhone 3Gtahmin edildiği ölçüde bir kazanç sağlamadığını, telefonların operatörler için mobiliteyi artırmak, insanların alışkanlıklarını değiştirmek ve farklı hizmetler sunabilmek amaçlı” olduğunu belirtti.

Hangi telefonu kullanıyorsunuz?
Süreyya Ciliv’ye şu an kullanmakta olduğu telefonu ve Apple iPhone’a geçiş yapıp yapmayacağını sorduk. Bu soru üzerine gülümseyen Ciliv, “Henüz telefona tam olarak bakmadım. Bir görelim belki kullanırım.” yanıtını verdi. Daha sonra cebinden kullandığı telefonu çıkaran Ciliv, “Şu an HTC P4350 model telefonu kullanmaktayım.” dedi. Ciliv aynı telefon için geçen sene “Bütün işlerimi bu cep telefonundan yapabiliyorum.” demişti.

Google G1’i de getireceğiz
Kısa bir süre önce tanıtılan ve iPhone’un en büyük rakibi olarak gösterilen Google G1 cep telefonu için, “Turkcell bu telefonu da getirecek mi?” sorusuna “Merak etmeyin, bütün telefonları getireceğiz.” yanıtını verdi.



Eklenme tarihi: 28.09.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler