Çift sim kartlı cep telefonları

Çift sim kartlı cep telefonları

Cep telefonu satın alırken onlarca üretici ve model arasından seçim yapmak çok zor. Eğer çift sim kartlı cep telefonu alacaksanız işiniz biraz daha zorlaşıyor. Çift sim kartlı modellere karşı tüketicilerin büyük çoğunluğu tereddütler yaşamakta. Bu tereddütlerin başında telefonların yaydığı radyasyon miktarı geliyor. Diğer bir tereddüt ise telefonların dayanıklılığı, servis ağı, operatör ve aksesuar desteği.

Bazı çift sim kartlı cep telefonu markaları


Çift sim kartlı tüm marka ve modellere ulaşmak için tıklayınız. Telefon Seçme Asistanını kullanarak istediğiniz markaya ait çift sim kartlı modelleri görebilirsiniz. Asistana gitmek için tıklayınız.

En beğenilen çift sim kartlı modeller

Dayanıklılık
Elinize aldığınızda her telefon kendisini belli eder. Bir cihazın yapısının sağlam olup olmadığını bu şekilde hissedebilirsiniz. Fakat içerisindeki parçalar ve sistem hakkında bir fikir sahibi olmak bu şekilde zor. Bu yüzden telefon almadan önce, daha önce telefonu kullananların yorumlarını okumak size çok fayda sağlayacaktır.

Servis ağı
Telefonunuzu uzun süreli kullanmak ve mutlu olmak istiyorsanız, markaya ait servis ağını ve garantisini araştırmanızı tavsiye ederiz. Bunun yanında Telefonunuzla ilgili bir problem yaşadığınızda veya destek almak istediğinizde size yardımcı olabilecek bir biriminde bulunmasına dikkat ediniz.

Operatör ve aksesuar desteği
Çift sim kartlı modelleri kullanan kişiler, yakın zamana kadar operatörlerden internet ve MMS desteği alamadılar. Çünkü operatörler çift sim kartlı modelleri sevmezler. Artık bu destek firmalar tarafından verilmeye başlanıldı. Aksesuar konusunda yaşanan büyük bir sıkıntı var. Çift sim kartlı modellerden sadece birkaç tanesinin aksesuar üretimi bulunuyor. Yani bu birkaç firma dışında bir telefon alırsanız örnek olarak, şarj aletiniz bozulursa yenisini alabileceğiniz bir yer bulunmuyor. Kulaklık içinde aynı durum geçerlidir.

SAR değerleri
Telefonu almadan önce dikkat etmemiz gereken bir nokta, telefona ait SAR değeridir. Fakat ülkemizde çoğu tüketici bu değere telefonu aldıktan sonra bakmaktadır. SAR değerinin düşük olması, sağlığınız açısından önemlidir.


Nokia'nın neden çift sim kartlı cep telefonu yok? Foruma ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 26.01.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler