Bayramda ucuz konuşma

Bayramda ucuz konuşma

Sevdiklerinizin sesin duymak sizi daha çok mutlu ediyorsa ve aramak istediğiniz bir sürü kişi varsa önce telefonunuzu bir kenara koyun ve bu yazıyı okumaya başlayın. Avea, Turkcell ve Vodafone aboneleri için az kontör harcayarak daha çok konuşma yapabileceğiniz seçenekleri anlatıyoruz. Yalnız Avea ve Vodafone aboneleri için fazla bir kampanya yok. Yazının tamamını okuduğunuzda Türkiye’nin en çok konuşturan operatörünün hangisi? olduğu sorusunun da cevabını bulacaksınız.

Bayramda ucuz konuşmaTurkcell ucuz konuşma

  • Turkcell NAR kampanyası
    NAR kampanyası Turkcell’in ucuza konuşmak için yararlanabileceğiniz en avantajlı kampanyasıdır. Hattınızdaki 50 kontör karşılığında 1 hafta boyunca tüm Turkcell aboneleri ile konuşabileceğiniz 250 kontör alabilirsiniz. Üstelik artık tarifenizi değiştirmenize gerek yok. Turkcell NAR kampanyası hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

  • 25 Kontöre 250 kontör
    Hazır Kart abonelerinin yararlanabildiği bu kampanyada hattınızdaki 25 kontör karşılığında gün boyunca tüm Turkcell abonelerini ararken kullanabileceğiniz 250 kontör alabiliyorsunuz. Dikkat etmeniz gereken nokta aldığınız bu kontörü gün sonuna kadar harcamalısınız. Kullanmadığınız kontörler siliniyor. Kampanya hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

  • Süper Tarifeye özel 25 kontöre 500 kontör
    Turkcell Süper tarife aboneleri hatlarındaki 25 kontör karşılığında aynı gün şebeke içi aramalarda kullanabilecekleri tam 500 hediye kontör alabiliyorlar. Bu kontörler gün bitimine kadar kullanılabiliyor. Kampanyaya katılmak için EVET yazıp 3322’ye göndermelisiniz.

  • Gece Bedava kampanyası
    Yine Hazır Kart abonelerinin yaralanabileceği Gece Bedava kampanyasında hattınızdaki 20 kontör karşılığında saat 21:00 ile 06:00 arasında tüm Turkcell aboneleri ile ücretsiz konuşabilirsiniz. Bunun için GECE yazıp 2180’e göndermelisiniz. Kampanyaya kayıtlar 07:00 – 20:00 saatleri arasında alınmaktadır.

  • E-Bülten kampanyası
    31 Aralık tarihine kadar devam eden kampanya kapsamında Turkcell E-Bülten’e kayıt olarak bedava 100 kontör veya 100 dakika kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey ücretsiz olan E-Bülten’e kayıt olmak. Bunun karşılığında gün içerisinde kullanabileceğiniz tam 100 kontör veya 100 dakika kazanabiliyorsunuz. Kampanyaya katılmak için tıklayınız.

Bayramda ucuz konuşmaAvea ucuz konuşma
Çok cazip olmasa da ücretsiz dakikalar kazanabileceğiniz birkaç seçeneği sunacağız. Eğer en az 100 gündür Avea hattınıza kontör yüklemiyorsanız 31 Aralık tarihine kadar yapacağınız ilk 100 kontör yüklemesinde şebeke içi kullanabileceğiniz tam 500 hediye kontör kazanacaksınız. 9050’yi arayarak kampanyaya katılıp katılamayacağınızı öğrenebilirsiniz.

  • Şebeke içi 180 dakika
    Avea Patlican üyesi iseniz ve son 30 gündür hattınıza kontör yüklemediyseniz hemen 150 kontör yükleyerek tüm Avea abonelerini ararken kullanabileceğiniz tam 3 saat bedava konuşma süresi kazanabilirsiniz.

Vodafone ucuz konuşma
Vodafone aboneleri Yükle Kazan kampanyası kapsamında hatlarına yükleyecekleri 100, 150 veya 250 kontör karşılığında yükledikleri miktar kadar kontör kazanıyorlar. Bu kazanılan kontörleri şebeke içinde 30 gün boyunca kullanabiliyorsunuz.

  • Bayramda ucuz mesajlaşma yöntemlerini öğrenmek için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 8.12.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler