Bayramda ucuz mesajlaşma

Bayramda ucuz mesajlaşma

Tebrik mesajları gönderilmeye başlandı. Az kontör harcayarak daha çok kişiye mesaj gönderebilmeniz için size birkaç önerimiz olacak. Avea, Turkcell ve Vodafone aboneleri için az kontör çok mesaj kampanyaları.

Bayramda ucuz mesajlaşmaAvea ucuz mesajlaşma
Her Avea abonesi zaten nasıl ucuza mesajlaşacağını biliyor. Fakat Avea’ya yeni geçen veya yeni Avea hat alan aboneler için Her yöne 500 ve Sadece Şebeke İçi 5000 mesaj paketlerini tekrar anlatalım. Her Yöne 500 mesaj paketinde 39 kontör karşılığında her yöne gönderebileceğiniz 500 SMS alabiliyorsunuz. İsterseniz de yine 39 Kontör karşılığında sadece Avea abonelerine gönderebileceğiniz 5000 SMS alabiliyorsunuz. Paketler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Alternatif seçenek
Mesaj göndereceğiniz kişiler az ise Avea Web SMS servisini kullanabilirsiniz. Avea Web SMS servisinde bir ücretli mesaj göndererek 20 adet şebeke içi kullanabileceğiniz ücretsiz mesaj kazanıyorsunuz. Web SMS servisini bayram günleri boyunca kullanarak 4 SMS ücretine tam 80 şebeke içi SMS kazanabilirsiniz.

Turkcell ucuz mesajlaşma
Turkcell’in mesaj paketi sadece Bizbize Kampus tarifesindeki abonelerini kapsıyor. Bu tarifenin dışındaki aboneler için bir paket seçeneği yok. Bizbize Kampus tarifesinin dışındakiler 5 mesajdan sonra bedava kampanyasından yararlanabilir. Eğer Bizbize Kampus abonesi iseniz 30 kontör karşılığında her yöne 300 SMS veya yine 30 kontör karşılığında sadece Turkcell abonelerine gönderebileceğiniz 3000 SMS alabiliyorsunuz. Bu paketleri nasıl satın alacağınızı öğrenmek için tıklayınız.

Alternatif seçenek
Mesaj göndereceğiniz kişiler az ise Turkcell Web SMS servisini kullanabilirsiniz. Turkcell Web SMS servisinde bir ücretli mesaj göndererek 15 adet şebeke içi kullanabileceğiniz ücretsiz mesaj kazanıyorsunuz. Web SMS servisini bayram günleri boyunca kullanarak 4 SMS ücretine tam 60 şebeke içi SMS kazanabilirsiniz.

Vodafone ucuz mesajlaşma
Vodafone’un şebeke içi mesajlaşma paketi olan SUPER SMS paketine bir de Her yöne paketi eklendi. Süper SMS paketinde haftada 15 kontör karşılığında şebeke içi kullanabileceğiniz 5000 SMS alabiliyorsunuz. Bu SMS’leri 1 hafta içerisinde bitirmeniz gerekli. Her yöne mesaj paketinde ise haftada 10 kontör karşılığında her yöne gönderebileceğiniz 100 SMS alabiliyorsunuz. Bu SMS’leri de 1 hafta içerisinde bitirmelisiniz. Paketleri nasıl satın alacağınızı öğrenmek için paket isimlerinin üzerine tıkayınız: Süper SMS, Her Yöne 100 SMS



Eklenme tarihi: 8.12.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler