iPhone 8 ön ve arka paneli internete sızdı

iPhone 8 ön ve arka paneli internete sızdı

Andy Rubin'in Essential marka telefonu gibi çerçevesiz ekrana sahip olması beklenen yeni Apple telefonu, bugün şimdiye kadarki en büyük sızıntısıyla teknoloji medyasının ana gündemi oldu. Reddit üzerinden isimsiz bir kaynağın paylaştığı görüntüler, iPhone 8 olarak bildiğimiz 10. yıla özel telefonun ön ve arka panel tasarımını gün yüzüne çıkardı.

5,8 inç büyüklüğünde OLED panelin eşlik edeceği iPhone 8'de ön yüzün ahize, ön kamera ve sensörler haricindeki neredeyse tüm alanı bu ekranla kaplı olacak. Touch ID sensörlü orta düğmenin de ekran altına entegre ultraviyole biyometrik sensör ve TapticEngine vasıtasıyla işlevini sürdüreceği öngörülüyor.



Arka tarafta çift sensörlü kamera donanımını dikine konumlandırmayı uygun gören Apple, her iki yüzeyi de camla kaplı telefonuyla nihayet kablosuz şarj teknolojilerine destek vermeye başlayacak. Yeni cam arka yüzeyli tasarım anlayışı iPhone 7s ve 7s Plus modellerine de uyarlanacak. Üç yeni iPhone eylülde iOS 11 ile birlikte dünya genelinde pyiasaya sürülecek.



Eklenme tarihi: 13.06.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler