iPhone 6 su geçirmez bir kasayla gelebilir

iPhone 6 su geçirmez bir kasayla gelebilir

Geçen sene teknoloji dünyasını meşgul eden bir söylentide, sektörün büyük üreticileri tarafından hazırlanan amiral gemi telefonların su geçirmez olacağı iddia ediliyordu. Sony dışında 2013 yılındaki bu söylentiyi haklı çıkaracak başka bir firma çıkmamıştı. 2014'e geldiğimizde, Sony'i takip eden mobil pazarın lider ismi Samsung'un Galaxy S5 ile su geçirmez bir yapı benimsediğini gördük. LG G3'ün de suya karşı dayanıklı olma ihtimali bir hayli yüksek görünüyor.

Endüstri kaynaklarına dayandırılan bir yıl önce bu iddia yavaş yavaş kendini kanıtlarken, ortaya çıkan yeni iPhone 6 kasa görüntüleri bir sonraki su geçirmez telefonun pazarın iki numarasından gelme olasılığını gündeme getirdi. Tayvanlı bir blog sitesi, köşelere doğru kavis alan bir ekran camı ve altın renkli bir halkayla süslenen TouchID biyometrik sensörlü iPhone 6 kasasını detaylıca inceleme fırsatı bulmuş. Cihaza dair izlenimlerini aktaran site, aynı zamanda aygıtın su geçirmez bir formda sunulacağını ima eden inceleme notları ve görüntüleri paylaşarak Apple markalı yeni nesil telefonun bir olası fonksiyonuna daha dikkat çekmiş oldu.



Henüz cihazın su geçirmez olacağını gösteren somut bir delil mevcut değil. Fakat sekizinci nesil iPhone'ye dair yeni detaylar önlenemez bir şekilde gelmeye devam ediyor. Eğer böyle bir durum söz konusu ise, mutlaka sonraki sızıntılarda telefonun suya karşı dayanıklıklığını ispat edecek bilgiler gün yüzüne çıkacaktır. Güvenilir bir sızıntı kaynağı olan Sonny Dickson'un kısa süre önce altın renkli bir halkayla süslenen iPhone 6 kasasına ait bir fotoğraf paylaşarak bu dizayn anlayışını doğruladığını hatırlatalım.





Eklenme tarihi: 11.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler