Apple iPhone 5 ve uzay grisi iPhone 6 yan yana görüntülendi

Apple iPhone 5 ve uzay grisi iPhone 6 yan yana görüntülendi

Büyük iPhone etkinliğine neredeyse iki hafta kaldı ve Çin'den kesintisiz bir şekilde teknoloji medyasına pompalanan donanım görüntüleri son halini almaya başladı. Artık gerçek iPhone 6 tasarımına ait ince detaylar ve son dokunuşları yeni üretim kasalarda rahatlıkla ayırt edebiliyoruz. Yaya888 kaynaklı yeni görsellerde, sekizinci nesil Apple telefonunu iPhone 5 ile yan yana görme fırsatı sunuluyor. Bu sayede önceki büyük tasarım değişimiyle 2014 model iPhone arasındaki farklar daha net ortaya çıkıyor.

4,7 ve 5,5 inçlik ekranların kullanıldığı iPhone 6 ve iPhone 6L, yeni Apple A8 çipset, iSight, FaceTime HD kameraları, NFC çipi, yeni fiziksel düğme tasarımları, kavisli köşelere sahip 7 milimetre kalınlığındaki kasa, daha büyük güç üniteleri ve kasa dışarısına taşan metal çerçeveli arka kamera camı, iOS 8 işletim sistemli ilk aygıtların başlıca yenilikleri arasında yer alacak.

Uzay grisi iPhone 6 ve iPhone 5'in birlikte verdikleri pozları aşağıdan inceleyebilirsiniz. Daha fazlasını şu adreste mevcut.





Eklenme tarihi: 25.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler