iOS 8 beta 4 versiyonu yayımlandı

iOS 8 beta 4 versiyonu yayımlandı

iOS platformunun beta dağıtım tarihlerini açıklayan BGR, son sızıntısında haklı çıktı. Apple, geçen ay resmiyet kazandırdığı yeni mobil işletim sistemine ait dördüncü deneme sürümünü dağıtmaya başladı. Stabil sürüme giden yolda yine çok sayıda yazılımsal sorunun çözümü ve iyileştirmeleri beraberinde getiren birkaç yüz megabaytlık bir güncelleme paketi yayımlayan teknoloji devi, OTA yoluyla en kısa süre içerisinde tüm iOS 8 yüklü mobil cihazlara ulaşacak.

Henüz kullanıcıları ilgilendiren ne gibi değişiklikleri beraberinde getirdiği bilinmeyen iOS 8 beta 4, 12A4331d yapı numarasıyla geliştirici ve iOS 8 beta kullanıcılarına ulaştırılıyor. 250-300 MB civarında bir indirmeyle cihazınıza kurabileceğiniz yeni iOS 8 deneme versiyonu, yalnızca önceki iOS 8 beta sürümlerinden herhangi birine sahip iPhone 4S, 5, 5c, 5s, iPad 2, 3, 4, iPad Air, iPad mini, retina ekranlı iPad ve iPod touch 5 modellerine yüklenebiliyor. Güncellemeyi cihaz üzerinden veya iOS geliştirici merkezinden kurmak mümkün.

Güncelleme: iOS 8 beta 4 sürümü, yapısında cihaz ve yazılım özellikleri hakkında ipuçları barındıran Tips uygulaması, yeniden dizayn edilen kontrol merkezi, konuşulan sözcükleri eş zamanlı olarak gösteren Mesajlar uygulamasının yeni dikte fonksiyonu, el hareketleriyle güncelenen e-posta uygulaması, küçük arayüz değişiklikleri ve eklemeleri cihazınıza kazandıracak.



Eklenme tarihi: 21.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler