iOS 7 için Untethered Jailbreak çıktı

iOS 7 için Untethered Jailbreak çıktı


Üst düzey iOS güvenlik uzmanları ve jailbreak araştırmacılarını bünyesinde barındıran ünlü geliştirici takımı evad3rs, Apple'nin eylül ayında final sürümünü dağıtmaya başladığı iOS 7 işletim sistemi için hazırladığı jailbreak aracını resmen yayımladı. ilk iOS 7 sürümünden halihazırdaki son genel dağıtım olan iOS 7.0.4'e kadar tüm versiyonlarla uyumlu araç, Windows ve Mac platformları üzerinde çalıştırılabiliyor.

evasi0n7 adlı aracı kullanarak iOS 7.0.0 - 7.0.4 arası sürümlerden birinin yüklü olduğu tüm iPhone, iPad, iPad mini ve iPod touch modellerini untethered jailbreak yaparak özgürleştirmek mümkün. Jailbreak ekibinin internet sitesinden indirebileceğiniz programı kullanarak beş dakika içerisinde Apple aygıtınızı Cydia içerik deposuna erişime açabilirsiniz. evasi0n7'nin ilk dağıtımı şimdilik Cydia'nın final versiyonunu bünyesinde barındırıyor olmasa da bu meşhur uygulama alanından faydalanarak cihazınızda resmen mevcut olmayan bazı fonksiyonları edinmeniz gayet mümkün.

Kaynak bağlantısından edinebileceğiniz Apple iOS 7 için untethered jailbreak sağlayan evansi0n7 aracının şuan test çalışmaları devam eden iOS 7.1'de çalışıp çalışmayacağı bilinmiyor.



Eklenme tarihi: 22.12.2013
Kaynak: evasi0n

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler