iOS 7.0.4 güncellemesi çıktı

iOS 7.0.4 güncellemesi çıktı

Apple, henüz üç hafta önce yayımladığı iOS işletim sisteminin 7.0.3 sürüm numaralı güncellemesinin ardından yeni bir güncelleme paketi daha çıkardı. Önceki yükseltmelerde olduğu gibi küçük çaplı yenilikleri bünyesinde barındıran iOS 7.0.4, dakikalar önce iPhone, iPad ve iPod Touch kullanıcılarına ulaştırılmaya başladı.

Bazı kullanıcıların yaşadığı FaceTime görüşmelerinde kesilme sorununa çözüm olacak 11B554a yapı numaralı güncellemesi, cihazdan cihaza göre değişen 13-37 MB arası yazılım paketleri halinde dağıtılıyor. OTA yoluyla dağıtılan yükseltmeyi Ayarlar - Genel - Yazılım Güncellemeleri menüsünden kontrol etmek mümkün.

iOS 7.0.4 ile birlikte ikinci bir güncelleme daha yayımlayan Apple, ilk kez eski bir iOS sürümü için yeni bir alt sürüm güncellemesi hazırladı. Aynı FaceTime problemi için iPod touch 4 kullanıcılarına iOS 6.1.5 yazılım paketini sağlayan Cupertino merkezli yazılım devi, şuan için güncellemelerin resmi değişiklik listesini ilan etmiş değil. Ancak ilerleyen saatlerde daha fazla detayın gün yüzüne çıkması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 14.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler