Acer Liquid E3 ve Liquid Z4 tanıtıldı

Acer Liquid E3 ve Liquid Z4 tanıtıldı

Ekonomik fiyatlarıyla dikkat çeken Liquid akıllı telefon ailesi sayesinde mobil pazarda etkinliğini artırmayı başaran Acer, ilk detaylarını sosyal medya aracılığıyla paylaştığı yeni cihazlarını resmen duyurdu. Önümüzdeki hafta Mobil Dünya Kongresi 2014'te sergilenecek yeni Liquid serisi çözümler, gelişmiş çoklu medya özellikleriyle Avrupa kıtasını hedef alacak. Piyasaya Android 4.2.2 versiyonuyla sürülecek telefonlar, en kısa sürede Android 4.4 KitKat güncellemesi alarak kullanıcılarına en yeni yazılımın deneyiminden de mahrum bırakmayacak.

Oldukça ince bir tasarıma sahip 135 gram ağırlığındaki Liquid E3, 4,7 inç büyüklüğündeAcer Liquid E3 HD (1280 x 720 piksel) çözünürlüklü IPS LCD ekran, 1,2 GHz dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 4 GB dahili hafıza, 13 MP ultra hızlı odaklanabilen arka kamera, LED flaşlı 2 megapiksellik ön kamera, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi, AcerRAPID çok fonksiyonlu fiziksel düğme, DTS Studio Sound ses teknolojisi, ön yüzde konumlanan hoparlörü beraberinde getirecek.

Muhtemelen şimdiye kadar ön yüzüne bir LED flaş entegre edilen ilk telefon olan Acer Liquid E3, nisan ayında 199€ fiyat etiketiyle ve siyah, beyaz renk seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine sunulacak. Acer Liquid E3 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Liquid E3'ün aksine daha küçük bir ekran ve daha düşük donanım elemanlarıyla donatılan Liquid Z4, bununla birlikte E3'ten 100 avro daha ucuz satışa sunulacak ve 99€ seviyesinin iddialı çözümleri arasına ismini yazdıracak.Acer Liquid Z4 4,0 inç WVGA (800 x 480 piksel) TFT LCD ekran, 1,3 GHz çift çekirdekli işlemci, 512 MB RAM, 4 GB dahili hafıza, 5 MP beş katmanlı f/2,4 diyafram aralıklı merceğe sahip kamera, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Android 4.2.2 işletim sistemi, DTS ses teknolojisi, arka kapakta yer alan AcerRAPID düğmesinin mevcut olduğu telefon, 9,7 milimetre kalınlığında, 130 gram ağırlığında dizayn edilmiş.

Liquid Z4 de siyah ve beyaz renk seçenekleriyle nisanda Avrupa ülkelerine giriş yapmaya başlayacak. Her iki cihazın en geç yaz aylarında Android KitKat sürümüne yükseltileceğini hatırlatalım. Acer Liquid Z4 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 20.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

yalçın yeşilkaya - 22.02.2014 01:17:00
valla ürün güzele benziyor
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler