ZTE, beş yeni akıllı telefon ve ilk akıllı saatini resmen duyurdu

ZTE, beş yeni akıllı telefon ve ilk akıllı saatini resmen duyurdu

Yılın en önemli elektronik fuarlarından CES 2014 önümüzdeki hafta resmen kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Bu büyük organizasyondan kendilerine pay çıkarmak isteyen üreticiler ise, şimdiden sergileyecekleri yeni çözümleri detaylandırmaya başladılar. Sektörün hızla yükselen isimlerinden ZTE, yayımladığı bir basın açıklamasıyla fuarda sergileyeceği beş yeni akıllı telefon ve bir akıllı saati gün yüzüne çıkardı.

Firmanın duyurulan ilk cihazı, sesle kontrol fonksiyonlarıyla ön plana çıkan Grand S II oldu. Üç mikrofonlu gürültü engelleme/algılama sistemi dışında henüz Grand serisinin yeni üyesine hangi teknik özelliklerin eşlik ettiğini açıklamayan ZTE, S II'nin halefi olduğu Grand S'ye benzer şekilde oldukça ince bir tasarım, üst düzey kamera sensörü, Qualcomm Snadragon çipset ve yaklaşık 5 inç büyüklüğünde bir ekran tercih etmiş olabilir.

Iconic Phablet, isminden de anlaşılacağı üzere telefon-tablet melezi bir aygıt olarak tüketicilerin beğenisine sunulacak. 5,7 inç ekran, dört çekirdekli işlemci ve Samsung'un Multi-Windows fonksiyonuyla kıyaslanabilecek yeni çoklu görev yetileriyle donatılan akıllı telefonda ayrıca, Dolby Digital Sound ses teknolojisi, kablosuz şarj desteği ve Corning Gorilla Glass dayanıklı cam da mevcut olacak.

Kısa süre önce üreticinin memleketi Çin'de satışa çıkan Nubia Z5S ve Nubia Z5S mini de CES 2014 kapsamında görücüye çıkacak. 2.3 GHz dört çekirdekli Snapdragon 800 çipset, Ultra HD 4K video çekebilen 13 MP Sony Exmor RS kamera sensörü, Sharp üretimi 5 inç Full HD IGZO LCD ekran, 2.300 mAh pil ve oldukça makul bir perakende satış fiyatıyla gelmesi beklenen Z5S, Nubia ailesinin kendine has tasarım çizgileriyle donatılmış olacak.

4.7 inç HD IGZO LCD ekran, çift çekirdekli Snapdragon 600 çipset, 13 MP kamera, 2 GB RAM ve çok sayıda renk seçeneğiyle gelecek Nubia Z5S ise, orta-üst seviye özellikleri ve giriş seviye satış fiyatıyla tüketicileri etkilemeye çalışacak. Aygıtın 4G LTE desteği sayesinde Amerikan operatörleri tarafından bütçe dostu LTE telefon kategorisinden piyasaya sürülebileceği tahmin ediliyor. Zira Aio Wireless tarafından satılacak Sonata 4G de, 4 inç ekran, çift çekirdekli Snapdragon 400 çipset, 5 MP kamera ve 1.780 mAh pil özellikleriyle Nubia Z5S mini'ye benzer şekilde çıkış yapacak.

Tüketici Elektroniği Fuarı 2014 kapsamında son olarak ilk akıllı saatini tanıtacak ZTE, BlueWatch adını verdiği aygıta bir adım ölçer, mobil cihaz eşitlemesi için gerekli Bluetooth gibi birtakım kablosuz iletişim teknolojileri, uzaktan kamera kontrol edebilme, telefon, Facebook ve Twitter uygulamalarına ulaşabilme yetilerini entegre etmiş. Nasıl bir görünüme sahip olduğu bilinmeyen bu cihaz ve diğer ZTE aygıtlarını önümüzdeki aylarda Avrupa pazarında göreceğiz.



Eklenme tarihi: 3.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler