Yılın CEO’su: Süreyya Ciliv

Yılın CEO’su: Süreyya Ciliv

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'e, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen "Dünya İletişim Ödülleri- World Communication Awards 2009 (WCA)" töreninde "Yılın CEO'su" ödülü verildi. Bu yıl ilk kez verilen, "Yılın CEO'su" ödülüne Turkcell Genel Müdürü Ciliv'in, Türkiye'deki iletişim ve teknoloji sektörünün gelişmesine yaptığı katkı, Turkcell grup çalışanlarını sürekli yenilikçiliğe yönlendirmesi ve başarılı çalışmaları dolayısıyla layık görüldüğü belirtildi.

Dünyada hiç kimseden eksiğimiz yok, fazlamız var
"Devlet bursuyla okumuş, yatılı okumuş, sonra da çok çalışmış bir Türk vatandaşı olarak, dünyada kendi konumuzda birinci olmaktan çok mutluluk, gurur duyuyorum. Darısı birçok Türk gencinin başına diyorum. Bu bütün Türk gençlerine, iş adamlarına güven vermeli. Gerçekten dünyada hiç kimseden eksiğimiz yok, fazlamız var. Çalışınca, teknolojiye inanınca dünyada birinci olmak mümkün."

İkinciliği hiçbir zaman kabul etmeyiz
WCA'nın, dünya telekomünikasyon alanının Oscarları olduğunu söyleyen Ciliv, Turkcell'in ayrıca bu ödül töreninde yılın CEO'su dahil 5 ayrı kategoride finale kaldığını vurguladı. Turkcell takımı olarak hiçbir konuda ikinciliği kabul etmediklerini belirten Ciliv, takım çalışmasının önemini vurguladı. Turkcell, WCA 2009'da, En iyi içerik servisi, En iyi cihaz stratejisi, çevre dostu ödül Yeşil ödül ve En iyi değişiklik yaratan kategorilerinde finale kaldı.

Turkcell’in başarısı Türkiye’nin başarısı
Turkcell'in bu başarıyı yakalamasının, Türkiye'nin dünyanın en iyi ekonomileri arasına girmesiyle mümkün olduğunu ifade eden Ciliv, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a teşekkür etti. Süreyya Ciliv ayrıca, Turkcell'i destekleyen tüm Türk vatandaşlarına ve müşterilere de teşekkür etti ve şunları kaydetti: "İnşallah bu ve benzeri başarılar diğer sektörlerdeki, diğer Türk firmalarına da örnek olacak ve onlara güven verecektir. Biz de Turkcell olarak, dünyadaki en gelişmiş iletişim teknolojilerini bütün sektördeki iş ortaklarımıza sunacağız, onlarla beraber dünyada birincilikler yaratmak için takım halinde çalışacağız."



Eklenme tarihi: 26.11.2009
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler