Yeni özellik: RSS Telefon Takip

Yeni özellik: RSS Telefon Takip

Mobiletişim’den bir yenilik daha. Artık RSS Telefon Takip özelliği sayesinde, her gün çıkan yeni telefonları daha kolay takip edebileceksiniz. Size vereceğimiz besleme adresinizi RSS okuyucunuza veya internet tarayıcınıza ekleyerek yeni modelleri takip edebilirsiniz.

Telefon takibi için ne yapmam gerekli?
Son telefonları takip etmek için RSS okuyucunuzun veya internet tarayıcınızın besleme adresine http://feeds.feedburner.com/mobiletisim_telefonlar yazmanız yeterlidir. Bu şekilde RSS okuyucunuzun özelliğine göre isterseniz sadece telefon isimlerini isterseniz de aşağıdaki şekilde telefonun özelliklerinin olduğu bir görüntü elde edebilirsiniz. Bu adresi internet sitenize de ekleyerek sitenizin içeriğini zenginleştirebilirsiniz.

Yeni özellik: RSS Telefon Takip


Haber takibi için ne yapmam gerekli?
Mobil dünyadaki gelişmeleri takip etmek için RSS okuyucunuzun veya internet tarayıcınızın besleme adresine http://feeds.feedburner.com/mobiletisim yazmanız yeterlidir. Bu adresi internet sitenize de ekleyerek sitenizin içeriğini zenginleştirebilirsiniz.

Mobilize Bilgi
Telefona link ver özelliği sayesinde size vereceğimiz kodları sitenize veya forumlara ekleyerek Mobiletişim'de yer alan telefonları özellikleri ile birlikte paylaşabilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız...



Eklenme tarihi: 3.06.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler