Yeni Nokia E71 ve Nokia E66

Yeni Nokia E71 ve Nokia E66

Nokia E71 ve Nokia E66, kişisel ve iş için kullanılan e-posta hesaplarında yükleme ve kullanım kolaylığı sağlayan işlevler ile donatıldı. İşte Microsoft Exchange kullanan kişiler, Nokia E71 ve Nokia E66’da önceden yüklü olarak bulunan Mail for Exchange mobil e-posta istemcisi ile e-postalarına erişebiliyorlar. Ayrıca kullanıcılar Word, Excel, Powerpoint ya da PDF dosyaları gibi ekleri doğrudan cihazlarına indirebiliyorlar.

Nokia E66İnternet desteği
Nokia E71 ve Nokia E66, Gmail, Yahoo! mail ve Hotmail gibi dünya çapında bini aşkın İnternet servis sağlayıcısının (ISP) e-posta hesaplarını destekliyor. Ayrıca, Seven ve Visto gibi üçüncü şahıs e-posta çözümlerinin yanı sıra Nokia Intellisync Wireless Email (Nokia Intellisync Kablosuz E-Posta) çözümünü de destekliyor.

Nokia E66 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

İlk benim haberim olsun
Nokia E66 modelinin anlaşmalı mağazalarımızda satışa sunulduğunda fiyat bilgilerinin anında e-posta adresinize gönderilmesini istiyorsanız tıklayınız.

Nokia E71

Mükemmel görünüm
Paslanmaz çelik kıvrımları ve kayarak açılan şık kapağı ile Nokia E66, mükemmel bir görünüm ve his yaratıyor. Genişletilen takvim, rehber ve uyarlanabilir ana menü ekranı gibi Nokia E71 ile aynı temel özellikleri taşıyan Nokia E66, tam ekran izleme moduna ya da cihaz ters çevrildiğinde sessiz moda otomatik geçiş sağlayan uyum sensörü gibi benzersiz ilave işlevler de sunuyor. Nokia E66, iş dünyasına özel gelişmiş işlevleri ve benzersiz tasarımıyla kalıcı bir etki yaratıyor.

Nokia E71 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız


İlk benim haberim olsun
Nokia E71 modelinin anlaşmalı mağazalarımızda satışa sunulduğunda fiyat bilgilerinin anında e-posta adresinize gönderilmesini istiyorsanız tıklayınız.

Daima eğlenceli
Nokia E71 ve Nokia E66, e-posta ve kişisel bilgi yönetim işlevlerine ilave olarak, profesyonel kullanıcıların cep telefonlarından bekledikleri harita, müzik ve ortam paylaşım servislerini içeren en yeni Ovi servislerini de destekliyor; Ayrıca, HSDPA ile hızlı ve kusursuz tarama, kablosuz LAN ve 3G, Yardımlı GPS (A-GPS) ve navigasyon için Nokia Maps uygulaması, hafıza kartı ile 8GB’ye kadar desteklenen müzikçalar ve otofokus özellikli 3,2 megapiksel kamera işlevleri de sunuyor.



Eklenme tarihi: 23.06.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler