Yeni iPad daha ince

Yeni iPad daha ince

Tablet bilgisayarlarların teknolojisine ışık tutan ve tablet bilgisayarların lideri konumda bulunan Apple iPad’in yeni jenerasyonunu ile ilgili firma tarafından henüz bir bilgi verilmezken, yeni iddialar da ortaya çıkmaya devam ediyor.

Araştırma şirketi KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo tarafından ortaya atılan iddia yeni iPad’in herkesi şaşırtacak derece de ince bir yapıya sahip olacağı üzerine. Apple’ın iPad Mini’de kullandığı GF2 touch teknolojisini yeni iPad’de de kullanacağını iddia eden Kuo, bu şekilde yeni iPad’in eskisine nazaran yüzde 15-25 daha ince olacağını söylüyor. Kuo Apple’ın yeni iPad’de kullanacağını bataryanın daha az alan kaplayacağını ayrıca belirtiyor. İşlemci konusunda açıklamalarda da bulunan Kuo, Apple’ın Samsung ile arasında ne kadar sorun olursa olsun, Apple’ın Samsung tecrübesinden vazgeçmeyeceğini açıklamalarına ekliyor.

iPad için şu zamana kadar çıkan iddialar Kuo’nun iddialarıyla benzer özellikler taşıyor. Yeni iPad mutlaka eskisinden daha güçlü olacaktır ama daha ince bir iPad’le Apple, tekrar teknoloji sevenleri kendisine hayran bırakabilir.



Eklenme tarihi: 21.04.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler