Yeni EvTurkcell

Yeni EvTurkcell

EvTurkcell servisine abone olarak, tüm vergiler dahil aylık 6 TL sabit ücretle, ev alanı olarak belirlediğiniz yerden yurt içi sabit hatlarla tam 400 dakika konuşabilirsiniz. HazırKart aboneleri EvTurkcell kampanyasına katılarak kontör yükleme şartı olmadan sabit hatları dakikası 1 kontöre arayabilir. İsterlerse 35 kontör karşılığında sabit hatlarla konuşabilecekleri 400 dakika alabilirler.

EvTurkcell avantajları neler?

  • Faturalı hatlar 6 TL karşılığında 400 dakika
  • HazırKart aboneleri dakikası 1 kontör veya 35 kontör karşılığında 400 dakika

Paket süresi bittikten sonra ne olacak?
Faturalı hatlar paketini doldurduğunda dakikası 6 Kr, Hazır Kart aboneleri ise dakikası 1 kontöre konuşmaya devam edeceklerdir.

Nasıl katılacağım?
EvTurkcell'den yararlanabilmek için, indirimli konuşma yapmak istediğiniz bölgeden 8008'i arayarak abone olmanız yeterlidir. 8008'i aradığınızda abonelik için yönlendirileceksiniz. 8008’i istediğiniz yerden arayabilir ve otomatik tanımlama yaptırabilirsiniz. İndirimli görüşmeleriniz sadece 8008’i aradığınız bölgeden başlayan çağrılar için geçerlidir. Bu bölge dışında başlatacağınız sabit numaralara yönelik çağrılar, kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilecektir.

Hemen indirimli konuşmaya başlayabilir miyim?
Abonelik onay mesajını aldıktan sonra, ev alanınızdan yurt içi sabit hatlarla konuşma başlattığınızda indirim anonsu duyacaksınız. İndirim anonsunu duyduğunuz her aramada konuşmanız indirimli olacak demektir. Abonelik iptali, tanımlanan alanı değiştirme veya evden indirim anonsunu duyamadığınız alanı indirimli alanınıza ekleme gibi işlemlerini 8008'i tekrar arayarak yapabilirsiniz.

35 kontöre 400 dakika almak istiyorum
EvTurkcell'den faydalanan Hazır Kart'lı aboneler, EVDE CEP yazıp 8058'e gönderdiklerinde 35 kontör karşılığında 30 gün boyunca ev alanından yurtiçi sabit hatları arayabilecekleri hediye 400 dakika kazanabilirler.

8008’i aramak ücretli mi?
8008, sadece Turkcell numaralarından aranabilir. 8008 servisini arama ücreti, çağrı başına ön ödemeli hatlar için 2 kontör, faturalı hatlar için 1 SMS ücreti olan 26,7 KR'tur. 8008, aynı gün içinde en fazla 5 kere aranabilir. EvTurkcell dakika paketleri 1 milyon kişiyle sınırlıdır.

Görüşmeye indirimli alandan başladım fakat daha sonra farklı bir yere gidersem ne olacak?
İndirimli alanda başlayan ve alan dışında devam eden bir görüşmede, görüşmenin başladığı yer önemlidir. Görüşme, başlatıldığında indirimli ise sonuna kadar indirimli devam eder. Görüşme başladığında (ev alanının dışında başlamış olabilir) indirimsiz ise sonuna kadar indirimsiz devam eder.

Paket ve servis üyelikleri otomatik olarak yenileniyor mu?
Faturalı ve hazır kartlı hatların EvTurkcell aboneliği her ay otomatik olarak yenilenir. Hazır kartlı EvTurkcell abonelerinin, 35 kontör karşılığı aldığı 400 dakikalık paketler ise 30 gün geçerlidir. Hazır kartlı abonelerin, 30 günün sonunda pakete tekrar abone olmaları gerekmektedir. Hazır kartlı abonelerin paket aboneliği otomatik yenilenmez. Ancak, servis aboneliği yenilenir.

İndirimli konuştuğumu nasıl anlayacağım?
Çağrı başlattığınızda “Evde Turkcell'le İndirim” anonsunu duyuyorsanız görüşmeniz indirimli gerçekleşecektir.

Ev alanı olarak belirlediğim yeri istediğim zaman değiştirebilir miyim?
Ev alanı olarak belirlediğiniz bölgeyi 15 günde bir değiştirebilirsiniz.

Aynı ay içerisinde birden fazla EvTurkcell paketi alabilir miyim?
Aynı dönem içerisinde sadece 1 EvTurkcell paketi alabilirsiniz. Paketinizin süresi dolduğunda tekrar paket alabilirsiniz.

EvTurkcell paketlerinde kalan hediye dakikalarımı nasıl öğrenebilirim?
Müşteri hizmetlerinden kalan dakikalarınızı öğrenebilirsiniz. Ayrıca, hazır kart aboneleri *123*53# yazıp evet tuşuna basarak paket kalan dakikalarını sorgulayabilir.

EvTurkcell paketlerindeki hediye dakikalarım bir sonraki aya devrediyor mu?
Paketinizde kalan dakikalar bir sonraki aya devretmemektedir.



Eklenme tarihi: 29.06.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler