Yeni evlenenlere müjde: Bedava konuşun

Yeni evlenenlere müjde: Bedava konuşun

Türk Telekom'un evlilik kampanyasından yararlanan TT abonelerine tam 600 dakika ve 600 SMS Avea’dan hediye ediliyor. Bu kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom'un Evlilik Kampanyası taahhütnamesiyle Avea bayisine giderek, faturalı hat almanız gerekiyor.

6 ay boyunca 100 dakika 100 SMS
Türk Telekom'un Evlilik Kampanyası'ndan yararlanan aboneler faturalı Avea hattı aldıklarında 6 fatura dönemi boyunca 100 dakika ve 100 SMS hediye kazanacaklardır. Yani toplamda 600 dakika ve 600 SMS. Kampanya kapsamında istediğiniz bireysel ve kamu faturalı tarifelerini seçebiliyorsunuz. Kullanılmayan hediye dakikalar ve SMS'ler, ilgili fatura döneminin sonunda silinecektir. Hediye dakikalar ve SMS'ler aktivasyondan sonraki 6 fatura dönemi boyunca verilecek ve yurt içi ev ve iş numaralarına yönelik kullanılabiliyor.

Önemli uyarı:
Aboneler, bu kampanya karşılığında Avea ile 12 aylık sözleşme imzalayacaklardır. Sözleşme süresinin bitiminden önce hatlarını kapatmaları, kampanyadan çıkmaları, faturasız hatta geçmeleri veya kapatılmasına sebebiyet vermeleri durumunda ise 35 YTL ceza bedeli abonelerin son faturalarına yansıtılacaktır.



Eklenme tarihi: 6.07.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler