Yavaşlayan iPhone 6/6s'lerin çözümü bataryada

Yavaşlayan iPhone 6/6s'lerin çözümü bataryada

Geçen yıl iOS 10 güncellemesi alan iPhone 6 ve iPhone 6s kullanıcıları, sebepsiz yeniden başlama sorunuyla karşılaşmıştı. Apple'nin yeni bir güncelleme paketiyle çözdüğü bu sorun, batarya kaynaklıydı ve batarya değişim imkanı sunulan cihaz sayısı sınırlıydı. Bugüne kadar güncelleme ile idare eden iPhone 6/6s kullanıcıları, iOS 11'den sonra yaşadıkları ciddi yavaşlamayla yeniden çözüm arayışına başladı.

Reddit forumlarında deneyimlerini paylaşan bazı iPhone kullanıcıları, 6/6s serisinin yeni güncellemelerle düşen performansını batarya değişimiyle olması gereken seviyeye çıkardıklarını belirtiyor. Yavaşlayan iPhone'lerin yeni bataryayla eski performansına döndüğünü rapor eden cihaz sahipleri, yaşanan sıkıntılardan Apple'yi sorumlu tutuyor.

iPhone 6 ve 6s bataryalarındaki sorunu voltaj çıkışını sınırlayarak çözmeye çalışan Apple, bu yüzden telefonların performansını da düşürmüş oldu. Bazı cihazlarda orjinal değerlerin değerlerinin yarısına kadar düşen performans, haliyle iPhone'lerin yeni sürümlerdeki kullanımını da kısıtlıyor.



Eklenme tarihi: 13.12.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler