Xperia Yuga’dan yeni görseller

Xperia Yuga’dan yeni görseller

2013’nin ilk günlerine yaklaşılması ile beraber yeni senenin yeni telefonlarının görselleri de bir bir ortaya çıkmaya başladı. Uzun zamandır haberleri teknoloji sitelerini meşgul eden Sony’nin Yuga kod adlı ve Xperia Z olarak çıkması beklenen akıllı telefonun yeni fotoğrafları ortaya çıktı.


Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi yüklü olarak gelecek telefon 1.5 GHz hızında Qualcomm'un APQ8064 model Snapdragon S4 Pro işlemcisiyle donatılacak. Bu işlemciye Adreno 320 grafik işlemcisi eşlik edecek. Fotoğraflarda dikkat çeken ayrıntılardan biri Yuga’da Nexus 4 gibi ön tarafında fiziksel tuşlar barındırmıyor. TimeScape arayüzü ile güç ve tasarım dışında diğer Xperia’lardan alışık olduğumu bir ekran var fotoğraflarda.


Sony’nin üst seviye donanımla güçlendirdiği akıllı telefonun tasarımı ise pek ince gözükmese de dayanıklılık bakımından güven veriyor. 5 inç boyutundaki Full HD ekranla raflardaki yerini alacak telefon CES 2013’de tanıtılacak. Fiyat ve ne zaman piyasada olacağı ise şimdilik bilinmiyor.



Eklenme tarihi: 31.12.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler